MagiCom Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Miként lehet valakinek csúcsfizetése egészen fiatalon, ha nem programozó?

Céginfo | 2018.08.06 10:03

Bálint sohasem szerette igazán matekot, azonban az angol egész jól ment neki, főleg a filmeknek köszönhetően. Szívesebben legózott, vagy bütykölt apja garázsában, mint magolt a dolgozatokra. Érettségi után osztálytársai enyhe lenézéssel nyugtázták, mikor elmesélte, inkább felnőtt szakképzésre megy.

20-as éveiben jár, és nem tudunk élni nélküle? Mi az?

Céginfo | 2018.06.29 15:11

Manapság el sem tudjuk képzelni az életünket - különösen a munkában töltött perceket - stabil és biztonságos Wi-Fi hozzáférés nélkül.

Felelősen a gyakorlati oktatásért

Céginfo | 2016.02.15 11:12

Mintegy harminc éve tesz az oktatás fejlesztéséért Gasparetz András, a MagiCom Kft. ügyvezető igazgatója, akinek elkötelezettségét a Pannon Egyetem Pannónia Felsőoktatásáért díjjal jutalmazta.

Banális hibák a DDoS támadások elleni védekezésben

Céginfo | 2015.10.13 18:42

A 2015. október 9-10.-ei Hacktivity-n az első előadóként léphetett a pódiumra a MagiCom Kft által meghívott Jochanan Sommerfield (ComSec), aki nemzetközileg is elismert szakértője az információs rendszereknek és hálózatoknak, valamint 25 évnyi különleges tapasztalattal rendelkezik a teljes üzleti folyamat minden elemében a stratégiai tervezéstől kezdve a nagy léptékű információbiztonsági és technológiai megoldások kifejlesztéséig és megvalósításáig.

A kisebb cégeket is romba dönthetik a DDoS-támadások

Céginfo | 2015.10.07 22:06

A szolgáltatásmegtagadási támadások a kis- és közepes méretű vállalatokat is veszélyeztetik. Nagyon sokba kerülhet számukra, ha nem sikerül megakadályozni ezeket az incidenseket.

A BME és az NKE hallgatói nyerték az Év információbiztonsági szak-és diplomadolgozata pályázatot

Céginfo | 2015.10.02 13:29

Idén Szegedi Péter – a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója – szakdolgozat (BSc) kategóriában, míg Simon Benedek – Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatója – diplomadolgozat (MSc) kategóriában nyerte el a megtisztelő címet.

Senior Cisco Security Engineer

Céginfo | 2015.09.04 13:45

To provide a higher level of service to our business partners, we are looking for an experienced, reliable Senior Cisco Security Engineer applicant.

MagiCom career - UC Network Specialist

Céginfo | 2015.09.04 13:45

To provide a higher level of service to our business partners, we are looking for an individual to serve as UC technical subject matter expert, providing day-to-day technical leadership and support for the UC services.

MagiCom career - Network & Security Engineer (UK)

Céginfo | 2015.09.04 13:45

To provide a higher level of service to our business partners, we are looking for an experienced, reliable Network & Security Engineer applicant.

A DDoS támadások boomja - Célkeresztben a nagyvállalatok

Céginfo | 2015.08.07 13:18

Egy átlagos DDoS támadás által okozott kár nagyjából eléri a félmillió dollárt, és ezeknek a támadásoknak a jellemző időtartama 6 és 24 óra közötti, miközben az óránkénti költsége a megtámadott cégek esetében eléri a 40.000 dollárt. - olvashatjuk a The Incapsula Blog - DDoS Impact Survey 2015-ben.

Let’'s Colour? Let’'s Colour!

Céginfo | 2015.07.28 11:59

Legyünk színesek?! IGEEENN! Mert nyár van, mert hőség van, attól még minden ember szereti a színes dolgokat. A szürke hétköznapokat, ha más nem, tedd Te színesebbé! A MagiCom kollégái is segítettek a XVIII. kerületi Pitypang Óvodának színesedni!

Interjú Molnár Józseffel, a PC World főszerkesztőjével, az „Év információbiztonsági újságírójával”

Céginfo | 2015.07.08 18:11

Az idén 10. alkalommal meghirdetett „Év információbiztonsági újságírója” címet Molnár József, az PC World főszerkesztője kapta. Az erkölcsi elismeréssel kívánja az Egyesület azon újságírók teljesítményét elismerni, akik sokat tesznek az információvédelmi tudatosságért, a témában rendszeresen publikálnak, blogolnak, és felhívják a figyelmet a téma fontosságára. Interjú Molnár Józseffel, a PC World főszerkesztőjével, az „Év információbiztonsági újságírójával”.

Az PC World főszerkesztője lett az „Év információbiztonsági újságírója”

Céginfo | 2015.03.18 15:49

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ban alapította meg az „Év információbiztonsági újságírója” címet, melyet minden évben nyílt pályázati felhívás keretében hirdet meg. Az idei évben is több pályázat érkezett, és az értékelés után Molnár József, a PC World főszerkesztője vette át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az Egyesület március 18-i „Információvédelem menedzselése” LXV. szakmai fórumán.

"Az év információbiztonsági újságírója 2015"

Céginfo | 2015.01.21 23:29

Az idén már tizedik alkalommal hirdetünk pályázatot a cím elnyerésére, melyre bármely magyarországi médiában (elektronikus vagy nyomtatott sajtó) információ- és adatvédelem, információbiztonság témában publikáló újságíró jelentkezhet.

EU TÁMOGATÁSBÓL JÖTT LÉTRE A MAGICFLOW - HR ADATBÁZIS ÉS IRATKEZELÉS EGYBEN?! IGEN, LEHETSÉGES!

Céginfo | 2014.10.02 16:45

A MagiCom Kft. 13 éve stabilan és megbízhatóan működő informatikai cég, aki nagy ügyfél és alkalmazotti adatbázissal rendelkezik, emellett nagy mennyiségű üzleti és belső HR információt kell eltárolnia, amelyeknek bonyolultsága és összetettsége már túlnyúlik az Excel táblázatok képességein. CRM szoftverre van szükség!

BME hallgató nyerte az "Év információbiztonsági szakdolgozata" címet

Céginfo | 2014.09.22 11:44

Idén Szerencsés Ákos – a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Karának hallgatója – szakdolgozat (BSc) kategóriában nyerte el a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület által kilencedik alkalommal meghirdetett "Év Információbiztonsági Szakdolgozata" megtisztelő címet.

„Az első rész is nagyon tetszett.” – íme, itt a folytatás! Hétpecsétes történetek II./2

Céginfo | 2014.09.22 11:44

„Köszönöm a könyvet! Az első rész is nagyon tetszett.” írta egy résztvevő, aki elsőként vehette kézhez a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2014. március 19-i 60. szakmai fórumán a Hétpecsétes történetek II. című kiadványt. Az idén márciusban debütáló könyv minden példánya elfogyott, így szeptemberben újabb 2000 példány nyomtatására volt szükség. Eközben az első kötet ingyenes „végtelen” számú példányban is megjelenik a világhálón letölthető módon.

A szótáralkotók felelőssége

Céginfo | 2014.05.29 12:22

Aki bevezet egy terminológiát, annak igen nagy a felelőssége, hiszen egy egész szakterület, egész szakmai társadalom fogja használni a legelején kitalált és bevezetett szavakat.

2013 októberétől megváltozott a tanúsítás

Céginfo | 2014.04.17 14:12

Az információvédelmi irányítási rendszer tanúsíttatásának új szabványa lépett életbe. A régivel már nem érdemes kezdeni.

„Az első rész is nagyon tetszett.” – íme, itt a folytatás!

Céginfo | 2014.04.04 09:20

„Köszönöm a könyvet! Az első rész is nagyon tetszett.” írta egy résztvevő, aki elsőként vehette kézhez a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2014. március 19-i 60. szakmai fórumán debütáló a Hétpecsétes történetek II. című kiadványt. A könyv az ISO 27000 szabványcsaládról kíván átfogó képet adni, amin belül 24 megjelent szabványt dolgoz fel: tartalmazza a szabványok rövid ismertetését, és az írók által kiemelt kontrollhoz kapcsolódó esettanulmányokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.