Novell Magyarország

Munkában a csapat

Céginfo | 2008.06.02 13:02

A Novell bejelentette a Novell Open Workgroup Suite programcsomag Novell Teaming szolgáltatással kiegészített változatát.

A Novell a Microsofttal közösen bővíti ki Linux-felügyeleti megoldásait

Céginfo | 2008.05.20 10:11

A Novell a Microsofttal együttműködve olyan Linux-felügyeleti megoldásokat fejleszt, amelyekkel a vegyes informatikai környezetek egyszerűbb felügyeletét biztosítja a felhasználók számára.

Novell biztonsági megoldások SAP rendszerekhez

Céginfo | 2008.05.20 10:02

A Novell hat különböző biztonsági terméke integrált az SAP megoldásokra épülő környezetekkel, így az ügyfelek továbbra is a legtöbbet hozhatják ki befektetéseikből.

A Microsoft és a Novell Kínára is kiterjesztette együttműködését

Céginfo | 2008.05.06 17:40

A Microsoft és a Novell bejelentették, hogy a jövőben még hatékonyabban dolgoznak azon – kiemelten a kínai piacra fókuszálva –, hogy a felhasználók a támogatott SUSE Linux Enterprise rendszerre térjenek át a nem támogatott Linux rendszerekről.

SUSE Appliance Program

Céginfo | 2008.05.05 09:43

A Novell elindította a SUSE Appliance Programot. Ezáltal a független szoftverszállítók (ISV-k) olyan készülékeket fejleszthetnek, amelyeken a saját alkalmazásaik SUSE Linux Enterprise platformon futnak, és ezeket egyetlen integrált csomagban telepíthetik a végfelhasználóknál.

Biztonságos online sportfogadás és szerencsejáték

Céginfo | 2008.04.28 10:56

A Novell bejelentette, hogy a bwin Csoport, az egyik vezető online sportfogadási és szórakoztató weboldal tulajdonosa a Novell megoldásait választotta megfelelőségi feladatainak hatékonyabb elvégzéséhez és informatikai infrastruktúrájának biztonságosabbá tételéhez.

Novell felügyelet mobil eszközökön is

Céginfo | 2008.01.28 17:14

A Novell ZENworks Endpoint Security Management továbbfejlesztett titkosítási szolgáltatásokat is tartalmaz, amelyek fokozottabb biztonságot nyújtanak az elveszett vagy eltulajdonított laptopok esetén.

Pingvin az irodában

Céginfo | 2008.01.11 11:23

Az Office Depot a Novell SUSE Linux Enterprise Serverrel egyszerűsíti informatikai rendszerét és csökkenti a felügyelet költségeit.

A Novell SecureLogin a Windows Vista rendszert is támogatja

Céginfo | 2008.01.02 12:21

A Novell SecureLogin legújabb fejlesztéseinek köszönhetően könnyebben betartathatók a következetes jelszóházirendek és egyszerűbben teljesíthetőek a megfelelőségi követelmények.

Csak egy maradhat? – a Novell üdvözöli Önt a Linux és a Windows világában

Céginfo | 2007.12.04 14:45

A Novell bemutatta a Novell Open Enterprise Server 2-t, az első olyan vállalati megoldást, amely megteremti a Linux és a Windows rendszerek együttműködésének harmóniáját. A Novell Open Enterprise Server 2 virtualizációt, megnövelt alkalmazás- és hardvertámogatást, valamint új tároláskezelési szolgáltatásokat kínál egy nyílt, biztonságos környezetben.

Az Egyesült Államok vezető luxuslakás építő vállalata is a Novell integrált megoldásait választotta

Céginfo | 2007.12.03 09:34

A luxuslakás építő Toll Brothers a Novell megoldásaival központosítja a személyazonosság-kezelését és növeli hálózati biztonságát, miközben csökkenti az informatikusok kiszállási költségeit.Csupán a Novell ZENworks Asset Management használatával a vállalat a szoftverlicenccel kapcsolatos költségek 30 százalékos csökkenésére számít.

Gartner: A Novell a webes hozzáférés-kezelés egyik vezető vállalata

Céginfo | 2007.11.29 14:45

A Novellt a vezető vállalatok közé sorolta a Gartner a „Magic Quadrant for Web Access Management (WAM), 2H07” című jelentésében. A Gartner a piaci szereplőket elképzeléseik teljessége, illetve az azokkal kapcsolatos megvalósítási képességük alapján értékelte.

Folytatódik a Microsoft Novell együttműködés

Céginfo | 2007.11.29 14:31

A sikeres megállapodás első évfordulóját az együttműködés kibővítésével ünnepli a Microsoft és a Novell. Az ügyfelek továbbra is építhetnek a Windows és a SUSE Linux Enterprise platformok közötti átjárhatóságra – a kibővült technológiai együttműködés célja egy többplatformos keretrendszer megvalósítása, amely a fizikailag korlátozott személyek számítógép-használatát segíti.

Linux garanciával

Céginfo | 2007.11.15 08:06

A Novell OEM program lényege, hogy a SUSE Linux Enterprise szoftver licenceket a partnerek hardver eszközeivel együtt, azokra feltelepítve értékesítik - ezáltal a felhasználók kedvezőbb áron juthatnak hozzá a Novell SUSE Linux Enterprise előfizetéshez és számítógépeiken a SUSE Linux disztribúció garantáltan működik és támogatott.

Novell SUSE Linux Mexikó legnagyobb informatikai projektjében

Céginfo | 2007.11.15 08:02

Mexikó legnagyobb informatikai projektje keretében az INFONAVIT jelzálog-hitelező vállalat SUSE Linux Enterprise alapokra helyezte át fizetésbegyűjtő rendszerét, mellyel 4,5 millió dollár hardver- és szoftverköltséget takarított meg.

Virtualizáció: a jövő technológiája a Novell és az Intel kínálatában

Céginfo | 2007.10.30 16:06

Az IDC független piacelemző cég 2007-es felmérése szerint 2010-re az összes kiszolgálóegység 15 százalékát virtualizált kiszolgálók fogják alkotni, amely a hardverköltségek jelentős csökkenését eredményezi.

Németország egyetemi hallgatóinak több mint 40 százaléka használja a Novell szoftvereit

Céginfo | 2007.10.24 17:07

Észak-Rajna-Vesztfália tartomány csatlakozásával jelenleg a német egyetemi hallgatók negyven százaléka használja a Linuxot, valamint a Novell felügyeleti megoldásait.

A New York City Transit a Novellt választotta

Céginfo | 2007.10.16 10:10

A Novell teszi biztonságossá az Egyesült Államok legnagyobb közlekedési vállalatának személyazonosság-kezelését.

Újabb ügyfél választotta a Novell ZENworks Asset Management megoldását

Céginfo | 2007.10.08 17:22

A világ piacvezető tisztítási és higiénés specialistája, a JohnsonDiversey a Novell munkaállomás- és eszközgazdálkodási megoldásainak segítségével jelentősen csökkentette informatikai költségeit.

A Gartner szerint a Novell a felhasználó- és jogosultságkezelés egyik vezető vállalata

Céginfo | 2007.10.04 14:57

A Novellt a vezető vállalatok közé sorolta a Gartner a „Magic Quadrant for User Provisioning, 2H07” című jelentésében. A Gartner szerint a vezető kategória szereplői olyan vállalatok, melyek jelenleg is jól teljesítenek, ismerik a piaci viszonyokat, és megoldásaik folyamatos fejlesztése révén meg is tudják őrizni vezető pozíciójukat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.