rEVOLUTION Software Kereskedelmi Kft.

rEVOLUTION szoftverek 15 éve

Céginfo | 2007.12.19 17:02

1992-ben kezdte meg működését a rEVOLUTION Software a magyar piacon egy saját fejlesztésű termék forgalmazásával. Mára a piac a céget a vezető ügyviteli szoftverfejlesztő és forgalmazó cégek között tartja számon, az ide vezető út azonban nem volt egyenes.

Kézzel vagy géppel – avagy mivel számlázunk 2007-ben?

Céginfo | 2007.11.19 16:06

A számlázószoftverek lassan, de biztosan, leginkább szájhagyomány útján terjednek.

A rEVOLUTION érti a piacot

Céginfo | 2007.10.29 13:19

2007 első kilenc hónapjában a rEVOLUTION Software volt a legeredményesebb az új Microsoft Dynamics NAV rendszerek értékesítésében és az összes eladások tekintetében is. A kis- és középvállalatokra, ezen belül is egyes iparági megoldásokra specializálódott cég idén már 10 új ügyfelénél vezetett be ilyen vállalatirányítási rendszert, és a várakozások szerint a bevezetések száma az év végéig elérheti a 15-öt is. A dinamikusan növekvő eladásoknak köszönhetően a vállalat bevételének így már több mint 50 százalékát a NAV értékesítések teszik ki.

Modulokból összeállítható dobozos ügyviteli programcsalád

Céginfo | 2007.07.02 15:22

Új struktúrában, új funkciókkal és új néven jelent meg a rEVOLUTION Iroda Sorozat piacvezető dobozos ügyviteli szoftvercsalád. A rEVOL Express újdonsága, hogy a dobozos szoftvercsaládok között egyedülálló módon a kisvállalati felhasználók a számukra hasznos funkciókat tartalmazó modulokból állíthatják össze a működésüknek legmegfelelőbb ügyviteli szoftvert.

Megjelent A rEVOLUTION Iroda ++ 7.1-es változata

Céginfo | 2007.06.11 10:29

A múlt év szeptemberében jelent meg a rEVOLUTION több mint 600 cégnél használt Iroda++ ügyviteli rendszerének új, 7.0-ás főverziója, amely nem csupán megújult kezelőfelületet, hanem a további fejlesztéseket lehetővé tevő új adatstruktúrát is takart. Ennek a folyamatnak az újabb lépése a most piacra került 7.1-es verzió, amely a felhasználók visszajelzéseire építve az összes modulban a használatot segítő – összesen több mint 30 – újdonságot nyújt, köztük az elektronikus adóbevallásba közvetlenül importálható áfa-kimutatást és a negatív készlet kezelésének lehetőségét.

Microsoft Gold Certified Partner lett a rEVOLUTION

Céginfo | 2007.05.18 09:17

A Microsoft Magyarország Gold Certified partnere lett a rEVOLUTION Software. A vállalat ezzel egy hosszú és eredményes időszak végére tette fel a pontot, hiszen 13 évvel ezelőtt a hazai piacon elsőként jelent meg saját fejlesztésű, Windows alapú ügyviteli rendszerrel.

Termelésirányítás informatikai támogatással

Céginfo | 2007.05.03 12:24

A piac egyre inkább megköveteli a hazai cégektől is a költséghatékony működést. A vállalatok azonban mindaddig képtelenek lesznek megfelelni a hatékonysági elvárásoknak, amíg a termelést merev módszerekkel irányítják. Modern vállalatirányítási rendszer bevezetésével egyszerre nyílik lehetőség költségcsökkentésre és vezetői idő felszabadítására.

Svéd cégnél magyar ERP

Céginfo | 2007.04.12 14:19

A rEVOLUTION szokatlan piaci helyzetben vezethette be a rendszert, mivel a piacon jelenleg nincs hasonló funkcionalitást kínáló építőipari megoldás ebben az árkategóriában.

Ismét díjazta a Microsoft a rEVOLUTION-t

Céginfo | 2007.02.28 14:55

Az idei évben – immár másodszor – Kiváló Business Solutions Partner minősítéssel díjazta a Microsoft Magyarország a rEVOLUTION Software-t. A vállalat a Microsoft Dynamics NAV eladások darabszámát tekintve a 2. helyezést, az eladások értékét tekintve pedig a 3. helyezést szerezte meg a népes partneri mezőnyben. A díj odaítélésében az év során értékesített licencek darabszáma mellett, a cégvezetők következetes építő munkája és a vállalat specializációk terén felmutatott eredménye is szerepet játszott.

Iroda Sorozat: 2007-től terméktámogatással

Céginfo | 2007.01.19 09:02

A rEVOLUTION Software a felhasználói tapasztalatokra alapozva az idei évtől kizárólag terméktámogatással együtt árulja a népszerű Iroda Sorozat számlázóprogramokat, így az év során több alkalommal megjelenő frissítésekhez a felhasználók mindig automatikusan hozzájutnak, és általuk az új jogszabályoknak megfelelően állíthatják ki számláikat. Emellett a telefonos ügyfélszolgálatot is igénybe vehetik az egész év során.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.