SAS Institute Kft.

Megérzések helyett bevételnövelő motor kell a marketingvezetőknek

Céginfo | 2012.03.05 13:05

A SAS a Gartner és a Forrester januári jelentése szerint is élenjár a marketingmegoldások területén

A SAS 2011-ben is kétszámjegyű növekedést realizált - A 2,725 milliárd dolláros rekord árbevétel hátterében többek között a ’big data’ jelenség áll

Céginfo | 2012.01.24 14:51

Az üzleti analitikai szoftverek és megoldások vezető szállítója, a SAS, 2011-ben 2,725 milliárd dolláros rekord árbevételével 12%-os forgalomnövekedést mutatott fel. Ezzel immár harminchat olyan nyereséges év áll a vállalat mögött, amikor két számjeggyel gyarapodott. A vállalat szerint tavalyi teljesítménye főként azzal magyarázható, hogy a szervezetek egyre nagyobb igényt mutatnak adataik nyújtotta lehetőségeik kiaknázására. értékesítése.

A cégek analitikával csökkenthetik a válság okozta bizonytalanságot

Céginfo | 2011.10.25 16:52

A közösségi médiaelemzés és a mobil BI új és izgalmas területei mellett a marketing- és teljesítménymenedzsment, valamint a kockázatkezelés tarol az üzleti analitikai megoldások piacán.

Proaktív betegkezelés SAS analitikával

Céginfo | 2011.09.27 14:07

A SAS® megoldása segít abban, hogy a magas kockázatú páciensek betartsák a gyógyszerszedésre vonatkozó orvosi előírásokat. Ha egy beteg abbahagyja a felírt gyógyszerek szedését, az előírtnál ritkábban veszi be, vagy csökkenti az adagot, a kezelés árthat, egészségügyi problémákat, de akár halált is okozhat.

A SAS nagy előnnyel vezeti a fejlett analitikai eszközök piacát

Céginfo | 2011.09.20 13:11

Az IDC szerint a SAS® megtartotta első helyét és 35,2 százalékra növelte piaci részesedését a tavalyi évben BUDAPEST (2011. szept. 20.) - Az üzleti intelligencia eszközök globális piacát bemutató IDC jelentés* szerint 2010-ben a bevételek alapján továbbra is a SAS vezette a fejlett analitikai megoldások szegmensét 35,2 százalékos piaci részesedésével, mely növekedést jelent a 2009. évi 34,7%-hoz képest.

A közösségi média térnyerésével a vállalatoknak újra kell gondolniuk a vevői értéket

Céginfo | 2011.09.15 17:19

A SAS megoldásával új mérőszámok vezethetők be és növelhető az ügyfélkapcsolati stratégiák hatékonysága.

A Honda motorokat ezentúl SAS ügyfélintelligenciával tervezik

Céginfo | 2011.06.10 13:56

A Honda R&D Europe az üzleti analitikai megoldások egyik piacvezető szállítóját, a SAS-t, valamint partnerét, a Value Labet választotta az európai fogyasztói preferenciák elemzéséhez és előrejelzéséhez. A SAS Customer Intelligence analitikai képességei támogatják az új motorkerékpárok tervezését annak érdekében, hogy a modellek megfeleljenek a piaci igényeknek.

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga csapata is SAS-sal erősít

Céginfo | 2010.12.28 09:58

Az NBA keleti főcsoportjába tartozó Orlando Magic drukkereinek sportélményét ezentúl nemcsak a pályán zajló játék és az újonnan átadott csarnok fokozza, de SAS analitika is gondoskodik arról, hogy a látogatók életre szóló élményt szerezzenek. A kosárlabdacsapat ugyanis úgy döntött, hogy az üzleti analitikai megoldások és szolgáltatások egyik piacvezetőjének alkalmazását, a SAS Analytics-et választja szurkolói igényeinek pontosabb megismeréséhez ezáltal bevételei fellendítéséhez.

Adatvédelmi tanúsítvány a SAS-nak

Céginfo | 2010.12.21 14:38

A SAS felhő infrastruktúrájának TRUSTe minősítése a Safe Harbor irányelv teljesítésének előszobája

Kutatás: A vállalatok még csak barátkoznak a közösségi médiával

Céginfo | 2010.12.01 09:49

Hatalmas lehetőségei ellenére, a legtöbb vállalat egyelőre csak kívülről figyeli a közösségi terekben zajló beszélgetéseket, és nem elemzi azokat annak ellenére sem, hogy a belőlük származó információkból komoly előnyre tehetne szert. - derült ki abból a kutatásból, amelyet a Harvard Business Review készített az üzleti analitikai alkalmazások egyik piacvezető szállítója, a SAS megbízásából.

Ma van az ENSZ Statisztikai Világnapja

Céginfo | 2010.10.21 12:47

A statisztikai hivatalok világszerte rendezvényekkel ünnepelik a hivatalos statisztikák kiemelkedő szerepét és a nemzeti statisztikai rendszerek eredményeit. Magyarországon a Központi Statisztikai Hivatal (KSH), a Magyar Statisztikai Társaság, az MTA Statisztikai Bizottsága szervezett ünnepi konferenciát "A világ statisztikája - a statisztika világa" címmel ebből az alkalmából.

A SAS együttműködést jelentett be az Európai Egészségügyi Csalás- és Korrupcióellenes Hálózattal (EHFCN)

Céginfo | 2010.09.08 10:23

Európában évente mintegy 56 milliárd euró tűnik el az egészségügyből csalás és korrupció miatt . Ennek megakadályozására, illetve az így keletkezetett veszteségek csökkentésére jött létre 2005-ben az Európai Egészségügyi Csalás- és Korrupcióellenes Hálózat (EHFCN), amely most együttműködésre lépett az üzleti analitikai szoftverek és szolgáltatások egyik piacvezetőjének számító SAS-sal.

A banki kockázatkezelés új generációja a SAS-tól

Céginfo | 2010.07.13 13:19

A globális pénzügyi krízis ismét felhívta a bankszektor figyelmét az intézményi szintű kockázatkezelés fontosságára és összetettségére. A kutatások szerint jelenleg a szabályozói bizonytalanság és a szakemberhiány mellett a nem megfelelő informatikai infrastruktúra okoz leginkább nehézséget a pénzügyi szolgáltatóknak.

A SAS felvásárolta a brit Memex szoftvercéget

Céginfo | 2010.06.24 15:23

Az üzleti analitikai szoftverek és szolgáltatások egyik piacvezetőjének számító SAS felvásárolta az információszerzést és feldolgozást támogató alkalmazások világpiacán ugyancsak vezető szerepet betöltő Memexet. A vállalat megoldásai a közbiztonság növeléséhez, a bűnözés, a terrorizmus és egyéb veszélyek elhárításához, megelőzéséhez járulnak hozzá, segítségükkel az intézmények fejleszteni tudják felderítő és hírszerző folyamataikat.

Kutatás: A válság után – új korszak a pénzintézetek kockázatkezelésében

Céginfo | 2010.05.25 13:03

A pénzügyi válságnak számos oka volt, abban azonban egyetértenek a szakértők, hogy kockázatkezelési hibák is hozzájárultak kibontakozásához. A napokban nyilvánosságra hozott kutatás eredményei szerint a bankok és biztosítók ezentúl a korábbinál nagyobb figyelmet fordítanak kockázatkezelésre, például várhatóan többet költenek majd a területet érintő képzésekre, illetve kiemelten kezelik informatikai rendszereik bővítését és az adatminőség fejlesztését.

Clinton alapítványa SAS-sal küzd az AIDS ellen

Céginfo | 2010.03.16 13:46

Üzleti analitikai eszköz bevezetésére szánta el magát az Amerikai Egyesült Államok 42. elnöke, William J. Clinton által 2002-ben alapított CHAI (Clinton Health Access Initiative), amikor bebizonyosodott, hogy a HIV és az AIDS elleni küzdelem során óriási hasznát veszik a fejlett elemzői képességeknek.

Szorosabbra fűzi együttműködését az Accenture és a SAS

Céginfo | 2010.02.18 16:30

Kapcsolatának stratégiai szintű kiterjesztését tervezi az Accenture és a SAS, melynek keretében ezentúl újgenerációs úgynevezett prediktív analitikai megoldások létrehozásában működnek együtt, illetve azok szervezeti bevezetését és menedzselését is közösen kívánják megvalósítani, ami újdonság mindkét cég számára.

A SAS 2,31 milliárd dolláros rekord árbevételt jelentett

Céginfo | 2010.02.01 11:36

A 100 legnagyobb amerikai cégből 92 a felhasználói közé tartozik. A vezető üzleti analitikai megoldásszállító SAS nemzetközi pénzügyi adatai szerint tavaly 2,31 milliárd dolláros árbevételt realizált, amely 2008-hoz képest 2,2%-os emelkedést mutat. A SAS tehát a kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére is nyereséges maradt, sőt folytatta megalakulása óta, vagyis 34 éve tartó töretlen növekedési trendjét.

A SAS a legjobb munkahely - A FORTUNE magazin amerikai listáját az üzleti analitikai cégóriás vezeti

Céginfo | 2010.01.25 10:30

A FORTUNE magazin minden évben összeállítja „A 100 legjobb munkahely” rangsorát, amelynek élére idén a vezető üzleti analitika szállító SAS került. A budapesti irodával is rendelkező vállalatot egészségügyi és családtámogatási programja, valamint a magánélet és a munka egyensúlyának megteremtésére tett erőfeszítései segítették az első helyre. A cég tizenhárom éve szerepel a kiemeltek között, összesen hétszer került már a legjobb tízbe, valamint ötször a legjobb ötbe.

Első lett a SAS a Chartis RiskTech100TM listán

Céginfo | 2009.12.14 13:05

A kutatás szerint a kockázatkezelő szoftverek vezetője a SAS

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.