SAS Institute Kft.

Az adósságbehajtás új generációja

Céginfo | 2009.11.16 15:59

A globális pénzügyi válság hatására hazánkban is robbanásszerűen megnőtt a lejárt követelések mértéke, amely a legtöbb cég számára komoly, sokszor fenyegető problémát jelent. A késedelmes fizetések erőteljesen ronthatják a likviditást és jövedelmezőséget is, hiszen a behajtás magas munka- és költségigényű feladat. Azok a szervezetek azonban, melyek fejlett üzleti analitikát alkalmaznak követeléseik hatékony kezelésére, nemcsak bevételeiket képesek maximalizálni, de az eszközzel kiadásaikat is optimális szintre csökkenthetik. Egy újabb válság által generált piaci igényre fejlesztett megoldást az üzleti analitika vezető szállítója, a SAS.

SAS: Zölden könnyebb

Céginfo | 2009.11.03 13:01

A SAS két új termékfejlesztéssel és egy globális stratégiai együttműködéssel erősíti a vállalatok fenntartható fejlődését.

A SAS új regionális egységet alakított ki Közép- és Délkelet Európában

Céginfo | 2009.10.05 15:43

A SAS új szervezeti struktúrájával még közelebb kerül ügyfeleihez.

A Deutsche Telekom a SAS kampánymenedzsment megoldását választotta

Céginfo | 2009.09.28 12:19

A német Deutsche Telekom AG nemzetközi szinten is a SAS kampánymenedzsment megoldását választotta, mint standard alkalmazást a T-Home és T-Mobile üzletágainál. A SAS, amely a világ egyik vezető szoftvervállalata, közvetlen összehasonlítás alapján nyert versenytársaival szemben. Ezen a területen a németországi T-Home-nál már korábban is sikeresen alkalmazták a SAS Kampánymenedzsment megoldását. A telekommunikációs vállalatcsoport a SAS kampánymenedzsment eszközét nemcsak a T-Home-nál, de nemzetközi szinten és a T-Mobile- üzletágnál is standard alkalmazásává teszi.

Leleplező adatbányászat

Céginfo | 2009.09.07 16:24

Kincset érő adatok rejlenek a közösségi oldalak mélyén.

Válság idején fejlett analitikában bíznak a cégek

Céginfo | 2009.07.01 16:16

A folyamatosan szűkülő informatikai büdzsék ellenére a vállalatok növekvő mértékben költenek analitikai eszközökre az IDC legfrissebb kutatása, az Üzleti intelligencia eszközök világpiaci szállítóinak megoszlása 2008 (Worldwide Business Intelligence Tools 2008 Vendor Shares ) szerint.

Útmutató a sikeres teljesítménymenedzsmenthez

Céginfo | 2009.06.15 12:07

Gary Cokins, a SAS PM-szaktekintélye újabb sikerkönyvvel rukkolt elő. Az író blogbejegyzéseiből és cikkeiből álló gyűjtemény azt tárja fel, hogyan lehet a teljesítménymenedzsment átfogó szemléletének megfelelő keretrendszert sikeresen bevezetni.

Társadalmi felelősségvállalás és környezetvédelmi szoftver a SAS-tól

Céginfo | 2009.05.25 09:56

Az üzleti intelligencia hallatán egészen mostanáig olyan hatékonyságnövelő és versenyképességet elősegítő analitikai eszközökre gondoltunk, amelyeket a kormányzati szektortól az elmúlt hónapokban sokat emlegetett pénzügyi szféráig minden szervezetnél eredményesen alkalmaznak világszerte. A költségcsökkentés és optimalizálás mellett ugyanakkor új kulcsszavak jelentek meg az üzleti világban, amelyek a válság hatására meglepő módon még inkább előtérbe kerültek: a vállalatok társadalmi-, gazdasági és környezeti felelősségvállalása. Ez az új trend hívta életre a SAS legújabb megoldását, a SAS for Sustainability Management rendszert.

SAS: Gyógyszermarketing csúcstechnológiával

Céginfo | 2009.04.30 10:56

Ügyfélintelligencia rendszerrel növelhető az orvoslátogatás hatékonysága Ötvenkétezer forintba került 2008-ban egy átlagos magyar állampolgár gyógyszerfogyasztása, ami 31,7 dobozt jelentett fejenként. Ez enyhe növekedés 2007-hez képest, és jól mutatja, hogy az iparág a válságra kevéssé érzékeny. Ugyanakkor a nemzetközi tendenciákkal összhangban hazánkban is komoly változásokon megy keresztül a gyógyszerszektor. Egyre inkább teret nyernek az olcsóbb utángyártott (generikus) készítmények, változnak a fogyasztói szokások, miközben szigorodnak a gyógyszerpromóció szabályai. A gyógyszermarketinggel foglalkozó szakemberek tehát új kihívások előtt állnak, amelyben komoly szerephez juthatnak az ügyfélintelligencia megoldások is.

Válság idején is rekord árbevételt ért el a SAS

Céginfo | 2009.03.25 16:14

A vállalat főként a recesszió hatásait mérséklő alkalmazásai terén tapasztalt növekedést Immár 33. éve folyamatos árbevétel-emelkedést realizál a SAS, bizonyítva, hogy bővülési képességét a kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére is képes megőrizni. A világ egyik meghatározó üzleti analitikai megoldásszállítójának elsősorban olyan alkalmazásai iránt nőtt meg a kereslet, amelyek az adatokból értékes információkat állítanak elő arra vonatkozóan, hogy miként tud a szervezet több pénzt megtakarítani, vagy még több bevételre szert tenni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.