VT-SOFT Software Kft.

2012-ben is Business Superbrands elismerés a VT-SOFT részére

Céginfo | 2012.07.19 13:12

Idén ötödik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat.

Egy ösztöndíj egy gyermek jövőjéért - Lehetőség a kitörésre

Céginfo | 2012.05.03 10:49

Magyarországon közel 20.000 gyermek él mélyszegénységben. Ezekben a családokban nemcsak a mindennapi meleg élelem előteremtése okoz gondot, de a gyermekeik jövőjének megalapozását sem tudják vállalni. Sok esetben már az általános iskola éveiben kiesnek az oktatásból, így számukra külső segítség nélkül esély sincs a felemelkedésre.

A munkavállalók többsége kihasználja a SZÉP kártya lehetőségeit

Céginfo | 2012.02.13 12:46

A VT-SOFT Software Kft. nem reprezentatív mintán végzett kutatásából kiderült, hogy a munkavállalók átlagosan az éves keretük akár 40-60%-át is az új cafeteria elemekre fordítják, arányaiban pedig a legnagyobb összegek a az étkezési juttatásokra kerülnek.

Pályázati lehetőség a rászoruló gyerekek felzárkóztatására

Céginfo | 2011.12.14 10:58

A Gyermekétkeztetési Alapítvány és a VT-SOFT Software Kft. olyan ösztöndíjat hirdetett, mely a leginkább rászoruló gyerekek jövőjének biztosítéka lehet. Szociológusok tapasztalata alapján ugyanis a legtöbb tehetséges, de rászoruló gyerek a középiskoláig sem tud eljutni. A most kiírt ösztöndíjra az általános iskolák 8. osztályos diákjai pályázhatnak, a nyertest a program teljes középiskolás képzése ideje alatt támogatja.

Az üzleti márkák legjobbjai között a humánügyviteli rendszerek szakértője

Céginfo | 2011.07.19 16:42

Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A Business Superbrand elismerés az üzleti márkák (B2B) kiváló képviselőit díjazza, és megmutatja, mely márkák szolgálhatnak példaként a márkaépítés területén fejlődni kívánó hazai piaci szereplők számára. A VT-SOFT ügyfélorientált HR megoldásaival több mint ezer ügyfelét segíti a humán ügyviteli feladatok – bérszámfejtés, munkaügy, adózás és humánerőforrás-menedzsment – elvégzésében.

Nyári pihenés helyett többletmunka a HR szakembereknek

Céginfo | 2011.06.28 12:07

A nyári szabadságolások és az év végi ünnepek eljövetelével jelentősen megnövekszenek a HR-es és bérszámfejtői feladatok. Ilyenkor a szabadságok tervezése és nyilvántartása az átlagosnál nagyobb terhet jelent a kollégáknak. A VT-SOFT statisztikái szerint az egész éves szabadság körülbelül egyharmadát (28-35%-át) vesszük ki a nyári hónapokban.

Humánügyviteli szoftver, és ami mögötte van

Céginfo | 2011.06.15 15:59

A humánügyviteli szoftverekkel szemben támasztott követelmények technológiai oldalról is komoly feladatokat rónak a fejlesztők számára. A gyors adatbázisok, webes adatlekérdezések mellett az állandó rendelkezésre állás és a pontos, kifinomult jogosultságkezelés is kiemelten fontos a bizalmas HR adatok kezelése során. A VT-SOFT éppen ezért folyamatos fejlesztésekkel és K+F tevékenységgel támogatja a VT-Constellationt, saját fejlesztésű integrált HR rendszer és bérszámfejtő programját.

Humánügyviteli szakemberek édes meglepetése - Megdőlt a magyar torta rekordja

Céginfo | 2011.06.03 11:05

A Gyermekétkeztetési Alapítvány (GYEA) 2011. május 8-án, a fővárosi Vidámparkban negyedik alkalommal rendezte meg hagyományos paprikáskrumpli-főző versenyét. A verseny meghívott résztvevői azok a gyermekek és szüleik, akiket az alapítvány év közben folyamatosan támogat. Idén a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete a GYEA 18. születésnapjának tiszteletére a legnagyobb magyar torta rekordjának elkészítését is elvállalta, amelyhez az anyagi támogatást a VT-SOFT biztosította.

In vagy out? - Kiszervezzük vagy házon belül tartsuk a HR feladatokat?

Céginfo | 2011.05.06 14:15

Az outsourcing szolgáltatások iránti igény és kereslet folyamatosan változik az elmúlt évek alatt. Nagyobb fellendüléseket és trendhullámokat követően mára elmondható, hogy mindig az adott helyzet dönti el egy-egy vállalat számára a jobb megoldást a HR feladatainak megszervezésére. Sokan még mindig az outsourcing lehetőségét tartják a legideálisabbnak, míg mások újra házon belül szeretnék tudni ezeket a folyamatokat.

Eltérő igényekkel, de ugyanazt várják a vállalatok a humánügyviteli rendszerektől

Céginfo | 2011.03.28 17:51

A humánügyviteli rendszerek piaca alaposan megváltozott az elmúlt évek folyamán. A vállalatok ma már nem csak a személyügyi adminisztrációt, hanem a teljes HR menedzsmentet szeretnék komplex informatikai rendszerben végezni. Az átalakuló igények az integrált, könnyen és gyorsan változtatható humánügyviteli rendszereknek kedveznek. Ezek elterjedtsége hazánkban az európai átlag alatt található, de a növekvő piaci igények és az eladási statisztikák alapján Magyarország pár éven belül felzárkózhat.

Idén az integrált humánügyviteli rendszerek kerülnek előtérbe

Céginfo | 2011.02.23 15:18

A VT-SOFT szerint konszolidálódik a piac és erősödik a verseny A nemzetközi háttérrel és húszéves hazai tapasztalattal rendelkező VT-SOFT az erősödő piaci verseny ellenére az elmúlt évben 50 százalékkal növelte licenc eladásait, a cég tőkéje pedig duplájára emelkedett. A humánügyviteli rendszerek piacának polarizációja folytatódott, az ügyfelek elvárásai pedig a magas minőségű, komplex termékek irányába mozdultak el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.