Hirdetés
. Hirdetés

Continental: Közlekedő számítógépek - megjelent a Computerworld Lapozó

|

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a Computerworld magazin 2022. március 30-ai lapszámának online, lapozgatható változata.

Hirdetés

A pandémia, valamint az ebből következő nehézségek, a távmunkával járó átalakulások az informatikai döntéshozók, az IT-döntésekben részt vevő cégvezetők, valamint a vállalati informatika iránt érdeklődő minden más olvasó számára nehézségeket okoznak az utóbbi néhány évben. Épp ezért szerkesztőségünk úgy döntött, hogy megkönnyítjük a hozzáférést a Computerworld magazin nyomtatott lapszámaihoz, íme itt a legfrissebb:

Hirdetés


4 Vélemény Balogh Turul: Kiberháttárs kerestetik, avagy eljött az összefogás és az együttműködés ideje!

5 Continental: Közlekedő számítógépek

A Continental technológiai vállalat küldetése a biztonságos közlekedés és a fenntartható mobilitási ökoszisztéma elősegítése. Az autóipar fejlődése során kéz a kézben halad a járművek innovációja, illetve a számítástechnika és az elektronika fejlődése.
Aktuális

7 Automatizálás kontra intuíció - kiválthat-e egy biztonsági szakembert egy szoftver? 

Az incidensek okai sokfélék, és gyakran nem könnyű azonosítani őket. 

10 MWC22 Barcelona - Mobilitás ötödik sebességen

Az 5G hálózatok 2025-re nemcsak lefedik a világ lakosságának harmadát, hanem egyre rugalmasabbá és testre szabhatóvá válnak. Bár a használati esetek száma az egészségügytől kezdve a gyártáson át a közlekedésig gyorsan növekszik, a GSMA szerint a technológiai és üzleti innováció további sikerét az interoperabilitás és az iparági együttműködés fogja meghatározni.

12 NTT DATA Business Solutions - Transzformáció üzleti tartalommal

A digitális gazdaságban a vállalatok versenyképessége múlik azon, hogy a különböző forrásokból származó, változatos típusú tartalmakat miként kezelik folyamataikban. Az ELO platform kész integrációkkal és üzleti megoldásokkal, a törvényi szabályozás követelményeinek megfelelő, auditálható és biztonságos módon segíti őket a digitális transzformációban. Interjú Lázár Péterrel, az NTT DATA Business Solutions Kft. ECM üzletágvezetőjével. 

14 Dell Technologies - Adatos csúcsképességek a felhőkben

Digitálisan átalakuló világunkban minden az adat körül forog. Transzformációjukat a vállalatok ezért rövid és hosszú távon is az adatigényekből kiinduló stratégiával vihetik célra. Interjú Marc O'Regannel, a Dell Technologies európai, közel-keleti és afrikai régiós technológiai igazgatójával.

16 IDC - Háborús hatás az IT-piacon

Oroszország ukrajnai inváziójával és a kiváltott diplomáciai-gazdasági válasszal Európa és a világ kritikus fordulóponthoz érkezett, mutat rá az IDC friss tanulmánya, amely a háború infokommunikációs piaci hatását vizsgálja. A technológia szállítóinak és vásárlóinak az elemző egyúttal ajánlásokat is megfogalmaz a gyorsan változó körülmények kezeléséhez.

17 Threat Command, a Rapid7 elérhető CTI szolgáltatása

A digitális átalakulás, a felhős környezetek használatának elterjedése, az otthoni munkavégzés általánossá válása mind-mind növelik a támadási felületeket és ezzel együtt a szervezetek biztonsági csapataira súlyosodó nyomást. 

18 Érdekellentétek a kamerák tüzében

Ha egy cég vagyona védelme érdekében technikai eszközöket, például kamerákat vet be, sok esetben nem spórolhatja meg az érdekmérlegelési teszteket és a hatásvizsgálatokat. Ellenkező esetben feljelentésekre, bírságokra számíthat.

20 Mezei Kitti: Gondolatok a kiberbűnözésről a büntetőjogi szabályozás fényében

21 Minden másodperc számít, ha megtámadtak

Az azonnali reagálást biztosító védelem ma már nem kiváltság vagy luxus, de mindenképpen létfontosságú egy vállalat életében.

22 Biztonsági megfontolások a fintech szektorban

A fintech innováció felforgatta a pénzügyi szektort az elmúlt években. 

23 A távozó munkavállalók közel fele magával visz vállalati adatokat

Egy alkalmazott távozása többféle adatsértési kockázatot jelent a szervezetek számára. Hogyan őrizhetjük meg a vállalati adatok biztonságát a munkavállalók elbocsátása során?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.