Hirdetés
. Hirdetés

Elhunyt kollégánk, Váczy Laura

|

Megrendülten tájékoztatja a Computerworld olvasóit és partnereit, hogy nagyszerű kollégánk és barátunk, Váczy Laura 2023. február 16-án elhunyt.

Hirdetés

Hosszú, méltósággal viselt súlyos betegség következtében, 2023. február 16-án, életének 52. évében elhunyt Váczy Laura, a Computerworld olvasószerkesztője.

Hivatása iránt elkötelezett, feladatát maximális precizitással végző kollégánk 2011 óta erősítette a Computerworld csapatát, munkáját az utolsó percig kiváló szakmaisággal ellátta.

Mindig vidám és optimista tagja volt kiadónk közösségének, akire bármikor számíthattunk, mind szakmailag, mind emberileg. Számos könyv, szakfolyóirat és online hírportál őrzi nagyszerű munkásságát.

Nagyon szomorúak vagyunk Laura elvesztése miatt, de büszkék vagyunk, hogy csapatunk tagja volt és szakmaiságával mindig emelte kiadványunk színvonalát.

Osztozunk két gyermeke fájdalmában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.