Hirdetés
. Hirdetés

Megéri a jövőbe fektetni, jelentkezz az ELTE doktori képzésére!

|

Érdekel a kutatás és a tudományos karrier? Az ELTE Informatika Doktori Iskola magas szakmai színvonalat biztosít a doktori hallgatók számára.

Hirdetés

A doktoranduszok ma már nemcsak a felsőoktatás kutatói- és oktatói utánpótlását jelentik, hanem sokan közülük tanulmányaik befejezése után vállalatok, intézmények munkatársaiként érnek el sikereket a kutatás-fejlesztés területén. A PhD fokozattal rendelkezőket a munkáltatók is sokra értékelik!

A nemzeti felsőoktatásról szóló törvény módosításának köszönhetően lényegesen több doktorandusz (doktori hallgató) végezheti doktori tanulmányait állami ösztöndíjas képzési formában - most érdemes jelentkezni doktori, azaz PhD képzésre!

Megéri a jövőbe fektetni, mert a doktoranduszokat színes képzési paletta várja!

  • A legfrissebb technológiai trendekkel találkozhatnak
  • Kutatóként élvonalbeli kutatásokban vehetnek részt
  • Vezető magyar és nemzetközi cégekkel dolgozhatnak együtt
  • Üzletfejlesztési támogatást kapnak kutatási eredményeik piacra viteléhez
  • Kiemelkedő nemzetközi lehetőségeket kínál az EIT Digital Doctoral Training Centre
  • Ösztöndíjat, konferencia-részvételi támogatást kaphatnak
  • Megnyílik előttük a felsőoktatási és kutató-fejlesztő intézeti karrier lehetősége
  • Kiválósági ösztöndíjra és Kooperatív Doktori Program ösztöndíjaira pályázhatnak

Ismerd meg az ELTE Informatika Doktori Iskolát!

Önvezető autók, számítógépes látás, kép- és jelfeldolgozás, gépi tanulás, szoftvertechnológia, adattudomány, szoftverminőség vizsgálat, mesterséges intelligencia és sok más...

Az ELTE Informatika Doktori Iskola az informatika teljes szakmai spektrumában kínál a tudományos pályára törekvőknek felkészülési lehetőséget és témavezetést. A doktori iskolában jelenleg az alábbi négy doktori program működik: az informatika alapjai és módszertana; információs rendszerek; informatika szakmódszertan; numerikus és szimbolikus számítások.

Az ELTE Informatika Doktori Iskola a képzéseit nappali tagozaton indítja, állami ösztöndíjas és önköltséges formában. Ezzel kapcsolatban szintén fontos változás, hogy 2016-tól jelentősen növekedett az állami ösztöndíj mértéke, így még többek számára vált elérhetővé a jelentkezés.

Az ELTE Informatika Doktori Iskola képzéseire 2022.05.31-ig lehet jelentkezni.

Bővebb információ az inf.elte.hu oldalon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.