Hirdetés
. Hirdetés

NTT DATA Business Solutions - Felhő digitális gyártáshoz

|

Vállalatirányítási megoldás mellett az ipar szereplői több más rendszerrel támogatják a gyártás folyamatát. Mindegyikükben adatok keletkeznek, amelyek összegyűjtése és összehangolt elemzése a működés digitális átalakításának előfeltétele.

Hirdetés

Korántsem egyszerű feladat azonban a gyártási és az informatikai technológia ilyen szintű integrálása. Megoldásához a legtöbb vállalat házon belül nem is tudna megfelelő emberi, műszaki és pénzügyi erőforrásokat felvonultatni.

- Az SAP most bejelentett Digital Manufacturing Cloud iparági felhőszolgáltatásával ezét nagy terhet vesz le a gyártó cégek válláról, segítségével a szektor szereplői nagyot léphetnek előre ipar 4.0-s transzformációjukban - mondta Éles Ferenc, az NTT DATA Business Solutions vezető tanácsadója. - A Digital Manufacturing Cloud egyrészt egységes adatmodellt ad az integrációhoz, amellyel elfedi a gyártási és az informatikai környezet komplexitását, másrészt az SAP nyilvános felhőjében elérhető, legfejlettebb analitikai és gépi tanulási képességekkel támogatja a folyamatok átalakítását, automatizálását és optimalizálását. Az iparági felhőmegoldással a vállalatok egyszerűbben és könnyebben alakíthatnak ki egy folyamatosan tanuló gyártásvezérlő (MES) rendszert, amelynek értékes tudását szervezeti szinten kiterjeszthetik, így minden változást gyorsan és rugalmasan kezelhetnek, a fennakadásokat pedig megelőzhetik.

Felhőalapú megoldásként az SAP Digital Manufacturing Cloud jól skálázható, a szektor szereplői ezért kicsiben is kezdhetik transzformációjukat, és ipar 4.0-s környezetüket igény szerinti ütemben, könnyen továbbépíthetik.

- A Digital Manufacturing Cloud az SAP felhőjében futó HANA, Ariba és más megoldásokkal meglévő integrációja mellett nyílt API-kon keresztül más szállítók alkalmazásaival is összekapcsolható - mondta Éles Ferenc. - Az SAP Platinum Partnereként, gyártóipari és folyamatmenedzsment kompetenciák birtokában mi is fejlesztünk alkalmazásokat, amelyek például a MES rendszer kezelését teszik könnyebbé különböző mobil és viselhető eszközökön a gyártási és logisztikai folyamatokban dolgozó felhasználóknak. Ügyfeleink számára további előny, hogy emellett a vállalatirányítás felhőalapú átalakítását, az SAP S/4HANA migrációt is konverziós eszközzel támogatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.