Hirdetés
. Hirdetés

S&T Consulting Hungary - Élményfelhő ügyfeleknek - megjelent a Computerworld Lapozó

|

A cikkben újságszerűen lapozgatható és teljes egészében elolvasható a Computerworld magazin 2022. szeptember 7-ei lapszámának online, lapozgatható változata.

Hirdetés

A sorozatos válsághelyzetek, valamint az ebből következő nehézségek, a távmunkával járó átalakulások az informatikai döntéshozók, az IT-döntésekben részt vevő cégvezetők, valamint a vállalati informatika iránt érdeklődő minden más olvasó számára nehézségeket okoznak az utóbbi néhány évben. Épp ezért szerkesztőségünk úgy döntött, hogy megkönnyítjük a hozzáférést a Computerworld magazin nyomtatott lapszámaihoz, íme itt a legfrissebb:

A tartalomból:

4 Vélemény: Wilder Ádám, a magyarországi BDO Pénzügyi Tanácsadás üzletágának igazgatója
Keveset tehetnek a cégek az energiakáosz ellen - de azon a kevésen sok múlik
Döntő jelentőségű lesz a vállatok alkalmazkodási képessége a következő hónapokban.

5 S&T Consulting Hungary - Élményfelhő ügyfeleknek
Az iparágak digitális átalakulása minden eddiginél jobban kiélezte a piaci versenyt, mivel az elégedetlen ügyfél egy kattintással szolgáltatót válthat. Stratégiai fontosságúvá vált az ügyfélélmény javítása, amiben az S&T Consulting Hungary az SAP felhőalapú megoldásaival segíti a vállalatokat.

6 Megvannak az év informatikai vezetői
Átadták a nagyvállalati informatikai vezetők legrangosabb hazai díjait. Idén a Vezető
Informatikusok Szövetsége az ISACA-val közösen célzottan díjazta a CISO-kat.

8 Új problémákra új fintech megoldások az ingatlanpiacon
Mindig nagy figyelem övezi az ingatlanpiac alakulását. Az ingatlanárak és a bérleti díjak már évek óta emelkednek, egyre drágábban lehet csak ingatlant találni és fenntartani. A fiatalabb generációk életének egyik égető kérdése, hogy tudnak-e valaha saját lakást vagy házat vásárolni. A fintech szektor is tisztában van ezzel, számos különböző megoldás segíti az ingatlanvásárlást, vagy legalább a befektetést - legyen szó új termékekről és szolgáltatásokról vagy új üzleti modellekről.

9 Az Accenture és az SAP közösen támogatja a nagyvállalatokat a felhőtranszformációban
Az Accenture és az SAP bejelentette új szolgáltatáscsomagját, amelyben a "RISE with SAP" megoldást a SOAR with Accenture szolgáltatásokkal ötvözik, illetve bővítik vállalati felhőtranszformációt támogató szolgáltatásokkal. Az Accenture a legnagyobb olyan SAP-partner, amely kifejezetten a RISE with SAP megoldás egyszerű megtervezéséhez, bevezetéséhez és felhőben történő üzemeltetéséhez szükséges szolgáltatásokat kínál nagyvállalatok számára.

10 SAP NOW Hungary 2022 - Felhők okos vállalatoknak
A vállalatirányítás jövője a felhő, vallja az SAP, ezért megoldásaival és partnereivel hathatósan támogatja a transzformációt - a migrációtól az alkalmazásokig. A cég két év szünet után visszatérő szakmai konferenciáján osztja meg a hazai tapasztalatokat.

12 ESG-jelentés 8 lépésben
Egy tisztább, biztonságosabb és fenntarthatóbb világ érdekében elengedhetetlen, hogy minden vállalat felismerje a környezeti, társadalmi és irányítási (ESG) kockázatok jelentőségét, és azokat az üzleti célkitűzésekkel összhangban megfelelően kezelje. A fenntarthatósági információk közzététele azonban gondos és alapos előkészítést igényel egy szervezet működésének számos területén.

14 VMware Explore 2022 - Kiút a felhőkáoszból
Felhőkön átívelő szolgáltatásokat jelentett be a VMware éves konferenciáján, amelyekkel a vállalatok okosabban használhatják a multi-cloud környezetet digitális átalakulásuk felgyorsításához. Velük együtt debütáltak a Dellel közösen fejlesztett hiperkonvergens infrastruktúra-megoldások is, amelyek automatizálással és nagy teljesítménnyel segítik a többfelhős és peremhálózati stratégiák megvalósítását.

16 ABB - Széntelenítés módszeresen
Kritikus kapcsolatot tárt fel a digitalizáció és a fenntarthatóság között az ABB ipari átalakulásról szóló tanulmánya. Az energia ára mind jobban kihat a vállalatok nyereségességére, ezért az energiahatékonyság egyre nagyobb prioritást kap - a fejlesztésekkel járó költségek és leállások azonban hátráltatják a beruházásokat.

18 Informatika a kényelmes és biztonságos repülésért
A légi közlekedést támogató informatika a szakma igen speciális területe. A Lufthansa Systems magyarországi IT-csapata most azon is dolgozik, hogy a pandémia visszaszorulását követő hirtelen forgalomnövekedés minél kevesebb problémát okozzon az utasoknak, a légitársaságoknak, valamint a repterek üzemeltetőinek.

20 5G a mezőgazdaságban - Hogyan alakítja át az intelligens gazdálkodás a legrégebbi iparágat?
Az autonóm traktoroktól a drónokig és robotokig a világ egyik legrégebbi munkakörének digitális forradalma jó úton halad. És az 5G-nek ehhez sok köze van.

22 Menekülés az oroszlán elől - vannak válságálló kkv-k is
A kis és közepes vállalkozások számára a működésüket nehezítő külső körülmények nemcsak veszélyt jelentenek, de lehetőséget is a versenyelőny kialakítására. Sok múlik azon, hogy a cégvezetők hogyan állnak hozzá a válságos időszakhoz - állítja Egerszegi Krisztián, a MiniCRM Zrt. cégvezetője.

Hirdetés

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.