Hirdetés
. Hirdetés

Tovább bővül a Computerworld csapata!

|

A hazai infokommunikációs élet aktív szereplőinek bevonásával, a magyar informatikai iparág kiemelkedő szakembereinek támogatásával folytatódik a Computerworld tevékenysége 2021. június 1-jétől.

Hirdetés

Az amerikai IDG brandjeit Magyarországon üzemeltető, az IT lappiac minden szegmensét lefedő portfólióval rendelkező Project029 Magyarország több mint öt évtizedes múltra visszatekintő B2B infokommunikációs szaklapjának szakmai koordinációja 2021. június 1-jétől több szintűvé válik.

Komoly szakmai elismerésnek örvendő szakemberek és vállalatvezetők a Computerworld Nagyköveteként sokoldalú szakismeretükkel, a versenyszféra adott szegmenseinek mélyebb ismeretével, kapcsolataikkal segítik a Computerworld szakmai tevékenységét. Támogató munkájukon felül folyamatos szakmai tartalmakat publikálnak a Computerworld különböző felületein, eseményein.

Hirdetés

A Computerworld kiemelt szakértőinek listája:

  • Hatvani István RPA, GRC és elektronikus iratkezelés szakértő
  • Kulcsár Alexandra vezető ERP tanácsadó, erp-consulting.hu alapítója
  • Lengré Tamás ASC Vezetői és Informatikai Tanácsadó Kft., ügyvezető igazgatója
  • Sebastian Tamas RocketShepherd.com alapítója
  • Szota Szabolcs fintech és insurtech szakértő, hellocristo.hu alapítója

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elfogadták felkérésünket, és szakmai körökben képviselni fogják az informatikai és üzleti döntéshozók legpatinásabb üzleti informatikai lapját. Bízunk benne, hogy a további felkért szakemberek is csatlakoznak szakmai műhelyünkhöz" - mondta Bozsoki Dániel, a Computerworld lapigazgatója.

A Computerworld nagyköveti program és a szaklap tradicionális szakmaiságának összehangolásáért tartalomigazgató pozícióban Urbán Anikó Eszter felel június 1-jétől. A Computerworld online és print szerkesztősége, ismert újságírói - Sós Éva vezető szerkesztő koordinálásával -, továbbra is változatlanul biztos alapját adják a szakmai munkának.

"Kelenhegyi Péter leköszönő főszerkesztő munkáját köszönjük, sok sikert kívánunk neki" - tette hozzá Bozsoki Dániel.

A Project029 Magyarország kiemelt célja olyan innovatív termékek és szolgáltatások megvalósítása, amelyek az iparági szereplőket és felhasználókat közös platformon kötik össze az üzleti informatika világában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.