. Hirdetés

ERP-bevezetésre készül? Webinárunkon minden kérdésére választ kap!

|

Cégvezetőként, üzleti döntéshozóként valóban rémisztő lehet egy új, integrált vállalatirányítási szoftver bevezetéséről dönteni.

A legtöbb vállalatvezető azt érzi, nincs elég információja, hogy jó döntést hozzon. És persze hallanak a sok bukott projektről, a feleslegesen kifizetett tíz- és százmilliókról, és emiatt végképp elbizonytalanodnak, így inkább elhalasztják a döntéseket.

Nekik szeretnénk segíteni a NOREX ERP Consulting Kft. ügyvezetőjével, Kulcsár Alexandrával közösen a május 4-én indult ingyenes webinár-sorozatunkkal.

Az alapoktól átveszünk minden fontos kérdést:
- Mi a különbség az ügyviteli szoftverek és az ERP-rendszerek között?
- Milyen cégméretnél van szükség ERP-megoldásra?
- Hogyan tudjuk felmérni, hogy alkalmasak vagyunk-e egyáltalán ERP bevezetésre?
- Mit kell tennünk pontosan, hogyan építsük fel a projektcsapatunkat?
- Egyedi fejlesztésű vagy kész rendszert vegyünk?
- Felhőben vagy a mi szerverünkön fusson?
- Magyar vagy nemzetközi rendszer legyen?
- Mennyibe fog kerülni?
- Meddig fog tartani?

A 60 perces beszélgetésekben minden, digitalizációban járatlanabb, teljesen laikus cégvezető is választ kap a kérdéseire, nem használunk 3 betűs rövidítéseket - vagy ha igen, akkor rögtön meg is magyarázzuk őket - így sokkal komfortosabbak lesznek a legközelebbi alkalommal, amikor valamelyik munkatársuk felhozza: "Főnök, vegyünk egy ERP-t".

A webinár ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://webcast-erp.computerworld.hu/. Regisztráció után, a kapott url-en nézhető meg a teljes adás.

Amennyiben kérdései támadtak az elhangzottakkal kapcsolatban, írjon az info@norexerp.hu emailcímre!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.