Hirdetés
. Hirdetés

Computerworld konferenciák: böngésszen kedvére!

|

Honlapunk baloldali menüjében mostantól méginkább érdemes a "Konferencia" menüpontra kattintani. Jövőbeni eseményeink felölelik az IT szektor legforróbb témáit, de tallózhat a régebbi konferenciák között is.

Hirdetés

Az IDG Hungary egyik legfontosabb kezdeményezése a lapkiadás és online médiaszolgáltatások mellett az informatikához kapcsolódó rendezvények szervezése. A sokadik sikeres, nagy érdeklődéssel fogadott rendezvényen túl eljött az ideje, hogy az egyre nagyobb számú eseményt típusokba rendezzük és jól átlátható felületen tegyük közzé.

A négy típusra bontott tartalom első képviselője a Computerworld Day. Egy ilyen rendezvény a szakma és az üzleti élet jeles szakembereit vonultatja fel, melyen a plenáris előadások a téma stratégiai kérdéseire fókuszálnak. A Computerworld Fórum keretében szakemberek segítségével esettanulmányokon keresztül mutatjuk be a már elérhető, a gyakorlatban is alkalmazott informatikai módszereket. Az oktatás felől közelíti meg a legfontosabb kérdéseket a Computerworld Tréning, melyen egy adott téma kulcsterületeit, alapvető kérdéseit mutatjuk be szakmai előadásokon keresztül, valamint ismeretek megosztását is lehetővé tesszük. A "klasszikus" konferenciákat a Computerworld Konferencia név alatt rendezzük meg, melyeken rövid elméleti részek mellett elsősorban gyakorlatias megközelítésben sajátíthatják el a résztvevők az adott témához kapcsolódó ismereteket.

A Computerworld online főoldalán, a baloldali menüben a Konferencia menüpont alatt található meg az eseményekkel foglalkozó aloldalunk, melyet közvetlenül is el lehet érni az events.computerworld.hu címen. A programelőzetesben az időben legközelebbi eseményeket soroljuk fel, de az eseménytípusok alatt megnézhetjük a megrendezésre kerülő összes további rendezvényt, mely az adott kategóriába tartozik.

Természetesen folyamatosan töltjük fel a már lezajlott konferenciák listáját és rövid tartalmukat is, ezekhez kapcsolódó érdekes menüpontunk a Webcast Library. Itt a már lezajlott események előadásait nézhetjük és hallgathatjuk meg webes felületen, a prezentációk képanyaga alatt a rendezvényen rögzített eredeti hanganyag hallható.

Böngésszenek hát nyugodtan jövőbeli kínálatunk, valamint a lezajlott események között, hallgassák meg eddigi előadásainkat, és ha kedvet kaptak hozzá, jöjjenek el az önöket érintő rendezvényekre!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.