Hirdetés
. Hirdetés

Híd a pénzügyi szervezetek és a digitális ökoszisztéma között

|

Itt a FinTech és IKT innováció eszmecseréjének platformja.

Hirdetés

A Huawei Intelligens Pénzügyi Csúcstalálkozót (Huawei Intelligent Finance Summit, HIFS) először 2013-ban rendezték meg, mára pedig a vállalat elsőszámú pénzügyi (FinTech) és infokommunikációs technológiai (ICT) csúcstalálkozójává nőtte ki magát. Idén ráadásul az IDG-hez tartozó CIO magazinnal összefogva a Huawei közép- és kelet-Európai regionális szervezeti egységével együtt tartják meg az eseményt Bécsben, Ausztriában, október 14-én!

A poszt-pandemikus korszakban a pénzügyi intézmények számtalan kihívással szembesülnek a gazdasági környezet ismert és ismeretlen változásainak köszönhetően a digitális átalakulás minden szakaszában. Nem csoda, hogy a pénzügyi piac dinamikája folyamatosan fejlődik, ahogy a FinTech is. Nem szabad tehát figyelmen kívül hagyni a digitalizáció hatásait, dolgozzunk hát együtt az iparági ökoszisztéma stratégiáján, mutassuk be a legjobb gyakorlatokat a bankszektorban, és vitassuk meg, hogy a FinTech hogyan támogatja legjobban a pénzügyi szektort.

Csatlakozzon a webinárhoz, találkozzon és lépjen kapcsolatba az érintettekkel, hogy továbbra is a FinTech-IKT szaktudás és innováció élvonalában maradjon a pénzügyi szektorban!

Részletek és program >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.