Hirdetés
. Hirdetés

A Spartól érkezett a Siemens új kommunikációs vezetője

|

A Siemens Zrt. kommunikációs igazgatói posztját 2011. február 1-től Laber Zsuzsa tölti be. A

Hirdetés

 

A szakember a vállalati kommunikációs tevékenység teljes körű tervezéséért, irányításáért és ellenőrzéséért felel. Hozzá tartozik a vállalati felelősségvállalás is, és kiemelt figyelmet kíván fordítani a hírnévmenedzsmentre. A magyar Siemens integrációs folyamatában az új igazgató nagyszerű kihívásnak és lehetőségnek tartja a belső és külső kommunikáció koordinálását.

Laber Zsuzsa kommunikáció szakon és újságíróként szerzett diplomát, majd később CSR-szakértőként is végzett. Újságíróként és televíziósként dolgozott, 2004 óta töltötte be a Spar Magyarország Kft. kommunikációs vezetői és szóvivői pozícióját, mindezek mellett a vevőszolgálat irányítása is hozzá tartozott.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.