Hirdetés
. Hirdetés

A Telenornál folytatja a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettese

|

Huszlicska József vezérigazgató-helyettesi szintű felsővezetői feladatot kapott a Telenor csoporton belül.

Hirdetés

Karrierje következő állomásaként Huszlicska József, a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettese új kihívást jelentő vezérigazgató-helyettesi szintű felsővezetői feladatot és megbízást kapott a Telenor csoporton belül. Kinevezése 2008. június közepétől érvényes.

A Pannon közleménye szerint Huszlicska József szerteágazó tapasztalatokkal rendelkezik és kiváló eredményeket ért el az IS/IT hálózatfejlesztés és üzemeltetés területén, ami kulcsszerepet játszott a Pannon hálózatának működtetése és bővítése valamint a Pannon 3,4 milliós ügyfélkörének kiépítése során.

Huszlicska József távozását követően a megüresedett műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíciót Koller György jelenlegi fejlesztési igazgató tölti majd be. Koller György 1994-ben átvitel-technikai mérnökként került a Pannonhoz, és többféle vezetői pozíciót is betöltött a kereskedelmi és a műszaki divíziónál. 2004-ben szakmai munkája elismeréseként megkapta a tekintélyes "Az év projektmenedzsere" elismerést a djuice sikeres bevezetéséért.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.