Hirdetés
. Hirdetés

A zeneipar személyzetisei

|

Sztárokkal invitálja a hazai HR-eseket a világ egyik legnagyobb HR-eseménye, amelyet az SAP rendez meg június 18. és 20. között Berlinben.

Hirdetés

Hirdetés

A SuccessConnect elnevezésű rendezvény olyan sztárokat vonultat fel előadóinak sorában, mint Bock László, a Google egykori alelnöke és Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere. Bock László jelenleg a gépi tanulással foglalkozó Humu startup társalapítója és vezérigazgatója, aki a Google HR-ügyeiért felelős alelnökeként vált világszerte ismertté.

Bock László

A magyar származású szakértő nevéhez fűződik a fejlett munkaerő-elemzés (people analitics) bevezetése a keresőóriásnál. A Google-nál kialakított munkakultúra rövid idő alatt világszerte legendássá vált. A berlini rendezvény további magyar vonatkozása, hogy a Mol Csoport prezentálja a HR digitalizálásával elért eredményeit a globális közönség előtt.

Olyan további vállalatok osztják meg tapasztalataikat, mint például a Vodafone, a Sberbank, a Decathlon vagy a Dr. Oetker. Az SAP HR-rendezvényének egyik díszvendége és keynote előadója Bruce Dickinson, az Iron Maiden énekes-frontembere lesz. A metállegenda arról tart majd előadást, hogy miként hat a szenvedély, a kreativitás és az integritás az ember életére és munkájára. Bruce Dickinson egy kevésbé közismert oldaláról is bemutatkozik, az angol énekes ugyanis pár éve saját légitársaságot alapított az Egyesült Királyságban, a Cardiff Aviationnek jelenleg is ő az elnöke, de emellett egy brit prémium sörmárka építésében is részt vesz sörfőző mesterként.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.