Hirdetés
. Hirdetés

Az Év Vállalkozója 2012

|

A BKIK Hírközlés, Informatika osztályának elnöke, Kott Ferenc az Év Vállalkozója 2012 díjban részesült.

Hirdetés

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által adományozott díjat Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke és Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági
államtitkára adta át 2012. december elején a Művészetek Palotájában a Vállalkozók Napja rendezvényen. A VOSZ elnökségének döntése alapján Kott Ferenc a hazai információs társadalom fejlesztése és az informatikai vállalkozások kamarai érdekképviselete érdekében végzett közéleti és üzleti tevékenységéért vehette át a kitüntetést.

A díjazottról:

Kott Ferenc a Bluefield Kft. ügyvezetője, a BKIK Hírközlés, informatika osztályának elnöke, az Informatika a Társadalomért Egyesület, információs társadalom munkacsoport vezetője és az infoter.eu portál főszerkesztője. A Debreceni Egyetem oktatója különböző információs társadalommal kapcsolatos témákban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.