Hirdetés
. Hirdetés

Az NSN-től érkezik a Xerox egyik igazgatója

|

A Xerox bejelentette, hogy a vállalat alelnöke és pénzügyi igazgatója, Lawrence A. Zimmerman februárban nyugdíjba vonul a pénzügyi igazgatói pozícióból. Az alelnöki pozícióját megtartó Zimmermant, a Nokia Siemens Networks-nél jelenleg hasonlóan pénzügyi igazgatóként dolgozó Luca Maestri váltja. A február 16-án munkába álló Maestri a pénzügyi igazgatói poszt mellett vezérigazgató helyettesi pozíciót is betölt.

Hirdetés

?Larry Zimmerman a csúcsról vonul nyugdíjba - bölcs tanácsadóként, kifinomult stratégaként és kiváló képességű pénzügyi vezetőként rengeteget tett azért, hogy vállalatunk az az innovatív és szolgáltatásközpontú szervezet legyen, aminek most ismerjük" - mondta el Ursula Burns, a Xerox elnök-vezérigazgatója. A Xeroxhoz 2002-ben érkező, jelenleg 68 éves Zimmerman nevéhez fűződik a vállalat pénzügyi átstrukturálása: a folyamat eredményeképpen oly mértékben javult a vállalat pénzügyi helyzete, hogy lehetővé vált a Global Imaging Systems és az Affiliated Computer Services akvizíciója, melynek következtében a Xerox üzleti folyamatok és IT outsourcing portfóliója jelentősen kibővült.

A 47 éves Maestri 2008-ban érkezett a Nokia Siemens Networks-höz, miután 20 évig a General Motors Corporationt erősítette. ?Több mint két évtizedes nemzetközi pályafutással a háta mögött Luca olyan tapasztalatokkal érkezik vállalatunkhoz, amelyek segítenek továbbhaladni azon az úton, amelyen pár éve elindultunk. Biztos vagyok benne, hogy a Luca-val kiegészült vezetés továbbra is erős marad" - tette hozzá Ursula Burns.

?Rendkívül ígéretes időszakban csatlakozom a Xeroxhoz - a vállalat tovább erősítette vezető pozícióját az üzleti folyamat- és a dokumentum-kezelés piacon, egészséges pénzügyi helyzetben van, továbbá versenyképes technológiát és szolgáltatásokat kínál. Pénzügyi igazgatóként ebben a helyzetben a stabilitás megőrzésére, a bevételek növelésére és a részvények értékének növelésére fogom a legnagyobb figyelmet fordítani" - tette hozzá Maestri.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.