Hirdetés
. Hirdetés

Design vezetővel erősít a LogMeIn

|

Design területen erősített a LogMeIn budapesti fejlesztőközpontja: Hoffer Gábor a cég Identity and Access Management üzletágának új UX vezetője. A szakember korábban a Prezinél vezette a product design és a graphic design csapatot.

Hirdetés

A sokak számára Flame-ként ismert Hoffer Gábor designhoz, formatervezéshez és frontend tervezéshez kapcsolódó, közel tizenöt éves szakmai tapasztalatát a Co&Co Designcommunicationnél és a Prezinél szerezte, utóbbi kötelékébe 2012 óta tartozott, előbb product designerként, majd a design terület egyik vezetőjeként. Felsőfokú tanulmányait informatikus-mérnök és tanárként kezdte, aminek köszönhetően szakmai élete mellett pályatársai folyamatosan találkozhatnak vele meetupokon, előadásokon és kurzusokon. Szakirányú érdeklődését a Pécsi Tudományegyetemen, majd a MOME ipari formatervező szakán hasznosította diákként és tanárként egyaránt.

Hirdetés

"Tanáremberként fontos számomra a tudásátadás, és hiába érhető el ma már sokkal több lényeges információ a design és UX területen, sokak számára továbbra is nehezen hozzáférhetőek ezek. Az oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetek a csapatom tagjainak fejlesztésére. Szeretném, ha az utánam jövő generáció könnyebben és gyorsabban tudná megszerezni a rendelkezésre álló tudást és a csapatomban mindenki a legtöbbet hozná ki magából." - határozta meg a számára fontos területeket Flame.

A LogMeIn Identity and Access Management üzletágánál Hoffer Gábor irányítása alá tartozik a LastPass és a klasszikus LogMeIn-termékek, valamint a GoToMyPC kutatói és tervezői. A vezető a korábbiaknál nagyobb szervezetben, nagyobb csapat és ügyfélkör igényeit kiszolgálva kívánja meghonosítani azt a dinamikus szemléletet, ami munkáját jellemzi.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.