Hirdetés
. Hirdetés

Egy kézben a VT-SOFT és a UNIT4 CODA Hungary vezetése

|

Wehring Tamást, a UNIT4 CODA Hungary Kft. jelenlegi ügyvezetőjét nevezték ki a lengyel UNIT4 TETA tulajdonában álló VT-SOFT Kft. élére, így egy kézben összpontosul a globális UNIT4 cégcsoport két hazai érdekeltségének vezetése.

Hirdetés

Wehring Tamás
Wehring Tamás

Az informatikai és közgazdász végzettségű szakember 2008 októberétől áll a pénzügyi megoldásszállító UNIT4 CODA Hungary élén. Feladata a budapesti iroda vezetése mellett a prágai központ irányítása, illetve a szlovákiai és romániai tevékenységek koordinációja. 2012. július elsejétől hatályba lépő kinevezésével a humánügyviteli szoftverszállító, VT-SOFT operatív irányítása mellett előtérbe kerül a két hazai UNIT4 testvércég tevékenységének összehangolása is.

„A július hónap a folyamatos egyeztetések jegyében telt, amelyek során a VT-SOFT szakembereivel szoros együttműködésben feltérképeztük a vállalat belső folyamatait, piaci helyzetét és a lehetséges kapcsolódási pontokat cégeink között” – mondta Wehring Tamás. „Nagy megtiszteltetés és komoly lehetőség számomra ez a kinevezés, mivel új kapuk nyílnak meg előttünk piaci pozíciónk további erősítése és értékesítési volumenünk növelése terén.”

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.