Hirdetés
. Hirdetés

Ericsson: új márkastratégia

|

Az Ericsson közeljövőben hivatalba lépő elnök-vezérigazgatója, Hans Vestberg új pozíciót hozott létre a vállalatcsoport vezetőségi csapatán belül az Ericsson új márkastratégiája bevezetésének irányítására, amelynek élére Cesare Aveniát nevezte ki.

Hirdetés

Cesare Avenia jelenleg a délkelet-európai piaci régió vezetője. Márkaigazgatói pozícióját a mai nappal foglalja el.

Kinevezésére azért volt szükség, mert az Ericsson az elmúlt év során új márkastratégiát dolgozott ki az elkövetkező néhány év lehetőségeinek kiaknázására és kihívásainak való megfelelésre.

?A hagyományos távközléstől az IP-technológia felé mozdulunk el, végignézhetjük, hogyan haladunk a hardvertől a szoftver üzlet irányába, illetve szemtanúi lehetünk majd az elmúlt évek nagyszabású új hálózattelepítései helyett a hálózatok fejlődésének és modernizálódásának" - nyilatkozta a hamarosan hivatalba lépő elnök-vezérigazgató, Hans Vestberg. ?Ezért változtatnunk kell a munkamódszereinken, valamint az üzleti és kötelezettségvállalási modelleken is. A kompetenciafejlesztési képességünk, hozzáállásunk és a pozíciónk kulcsfontosságú tényező a siker elérésében, és ezen új lehetőségek kiaknázáshoz átpozícionáljuk az Ericsson márkát."

?

A márkanevünknek nem csupán ki kell fejeznie törekvéseinket, de azokat irányítania is kell" - mondja Cesare Avenia (képünkön), az új márkastratégiai igazgató. ?Az én feladatom az lesz, hogy kiépítsem a bizalmat és megkönnyítsem a szervezeten belüli változásokat. A hosszú távú értéknövelés biztosítása érdekében arra fogok összpontosítani, hogy útmutatást nyújtsak munkatársainknak ezen átalakulás során."

 

 

Cesare Avenia 1994-ben csatlakozott az Ericssonhoz, amikor kinevezték a Mobilrendszerek üzletág marketingmenedzserévé. Ezzel párhuzamosan ipari marketinget oktatott a római Tor Vergata egyetemen. Az Ericssonnál eltöltött évek során számos vezetői pozíciót töltött be, mint például az olaszországi kapcsolási és hálózati rendszerek részleg vezetője, a közel-keleti és afrikai térség vezetője, a közel-keleti piaci régió vezetője, majd 2003-ban az Ericsson olaszországi leányvállalatának vezetőjévé választották. 2006 óta a délkelet-európai piaci régió vezetője és a vállalatcsoport kibővített vezetőségi csapat tagja.

Cesare Avenia 1950-ben született az olaszországi S. Maria Capua Vetere városban. Villamosmérnöki diplomával rendelkezik. Házas, két gyermeke van.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.