Hirdetés
. Hirdetés

Főszerkesztő-váltás az Origo élén

|

Nádori Péter lett az Origo főszerkesztője. Weyer Balázs, az eddigi főszerkesztő a társoldalak és szolgáltatások vezetője lett.

Hirdetés

Mint az Emasa, a MÚOSZ internetes újságja beszámolt róla, a kinevezéssel voltaképpen a már régebb óta működő feladatmegosztást tette hivatalossá a Magyar Telekom médiavállalata, az Origo Zrt.

Az indoklás szerint az Origo portfóliójának bővítése egyre több munkát igényelt, ezért kellett különválasztani a hírportál és a társoldalakt, mobiltartalmakat, vagy éppen a most induló blogszolgáltatást is magában foglaló cégcsoport főszerkesztői feladatait.

Nádori Péter 1998 és 2001 között egyszer már volt az Origó főszerkesztője, mielőtt a HVG Online főszerkesztője lett volna.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.