Hirdetés
. Hirdetés

Ifjú titánok díja

|

A Fiatal Vezetők Akadémiája kiírta az „Év fiatal vezetője - 2015” díjat.

Hirdetés

A most létre hívott, új típusú szakmai elismeréssel az elsősorban üzleti eredményekre fókuszáló vállalkozói, vagy sikeres menedzseri teljesítmények után méltó helyükre kerülhetnek a példamutató vezetői szemléletet valló, ebben kiemelkedőt nyújtó munkahelyi vezetők is.

Hirdetés

„Olyan elismerést akartunk megteremteni, amely a vezetés olyan szegmenseit hangsúlyozza, amelyek túlmutatnak a sikeres egyéni eredményeken, a hatékonyságon, a menedzseri szintű feladatok megfelelő ellátásán. A most kiírt pályázat a vezető szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét, a tudatosságot helyezi fókuszba” – mutat rá a díj jelentőségére Tóth Annamária, a Fiatal Vezetők Akadémiáját működtető Coaching Team szakmai vezetője. A szakember arról is beszámol, hogy még a kiírókat is pozitív meglepetésként érte, hogy a csatlakozás reményében megkeresett vállalkozások milyen lelkesen üdvözölték a díj létrehozását és mindenki az első kérésre teljes nyitottságot mutatott. Számos vállalkozás állt máris az ügy mellé, Arany fokozatú támogatóként a Budapest Bank és a Microsoft.

A díjhoz csatlakozó cégek és szervezetek nagy száma nem csak amiatt fontos, mert így az élen végzők eredményességének elismerése is még méltóbb lehet, de azt is üzeni, hogy ők is úgy érzik, a kulcsfontosságú vezetési képességek megléte, fejlesztése, a „leadership” szerep valódi betöltése még nem kapott elég hangsúlyt az üzleti életben.

 

A díjra olyan 35 év alatti vezetők pályázhatnak, akiknek legalább egyéves vezetői tapasztalatuk van, és akik legalább öt főből álló csapatot irányítanak a mindennapok során. Ezek az alapvető feltételek ugyanakkor csak az induláshoz elegendőek, az Év Fiatal Vezetője 2015-ös cím odaítéléséről neves szakmai zsűri dönt a prezentáció formában beadandó pályaművek alapján. A pályázathoz csatolni kell több ajánlást is, hogy a bírálók meggyőződhessenek arról, valóban díjra érdemes pályázókkal állnak szemben. A díjra szeptember végéig lehet pályázni, az ünnepélyes díjkiosztó novemberben lesz, ekkor derül fény arra, ki lesz Magyarországon az Év Fiatal Vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.