Hirdetés
. Hirdetés

Ilyen sem volt még: egy volt rendőrfőnök lesz a Microsofthoz globális biztonsági vezetője

|

A rendőrségen belül Bestet valóságos hősnek tartják, különösen a Seatle-ben elért eredményei miatt.

Hirdetés

Carmen Best, korábbi seattle-i rendőrfőnök a globális biztonsági kockázati műveletek igazgatójaként csatlakozott a Microsofthoz. Best 2018 augusztusától 2020 szeptemberéig volt Seattle rendőri vezetője, de összesen több mint két évtizedet töltött a Seattle-i Rendőrkapitányság különböző beosztásaiban, többek között a nyomozó Iroda helyettes vezetőjeként. Távozása a rendőrség finanszírozásának csökkentése és a rendőrségi reformtüntetések után történt.

A Microsoftnál Best a globális virtuális biztonsági műveleti csapatért, a hírszerzésért, a vezetői fenyegetések felderítéséért, a különleges eszközök biztonságáért, a rendezvények biztonságáért, az utazásbiztonságért, a biztonsági kockázati műveletekért, a biztonsági programirányítási irodáért (PMO) lesz felelős.

Hirdetés

"Mindig is csodáltam a Microsoft elkötelezettségét a sokszínű közösségek támogatása és megerősítése iránt. Az előttem álló új kihívások és lehetőségek miatt készen állok rá, hogy a tapasztalataimra építve csatlakozzam egy olyan csapathoz, amelynek mások segítésére, mindenki befogadására és a közösség bevonására vonatkozó értékei megegyeznek a sajátjaimmal" - írta Best a LinkedIn-bejegyzésében.

Az 57 éves Best a hírek szerint tavaly igen közel volt a New York-i rendőrfőnöki poszthoz, de karakán kiállása miatt (nem akart egy felügyelő alpolgármestert a feje fölé) végül nem ő lett az első fekete nő ebben a pozícióban. A rendőrségen belül Bestet valóságos hősnek tartják, különösen a Seatle-ben elért eredményei miatt - írta a New York Post.

Best legutóbb a Securitas Security Services globális ügyfélkapcsolati igazgatója volt, ahová az rendőrségtől való nyugdíjba vonulása után került. Tavaly pedig csatlakozott az Axon AI etikai bizottságához, amely olyan bűnüldözési technológiákat fejleszt, mint például a testkamerák. Best emellett az MSNBC munkatársa és a KING5 bűnüldözési elemzője. Októberben könyve is megjelent Black in Blue: Lessons on Leadership, Breaking Barriers, and Racial Reconciliation (Fekete kékben: Leckék a vezetésről, az akadályok leküzdéséről és a faji megbékélésről) címmel - számolt be a Geekwire.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.