Hirdetés
. Hirdetés

Informatikusként dolgozol és van tíz perced?

|

Átfogó kutatás indult Magyarországon az informatikai szakmában dolgozók helyzetének vizsgálatára. Ennek része egy kérdőív, melynek kitöltésével akár nyerni is lehet.

Hirdetés

Az IVSZ - Szövetség a Digitális Gazdaságért - az eNET Internetkutatóval átfogó felmérést végez az informatikai/digitális munkakörökről. A kitöltők nyereményekkel is gazdagodhatnak, de az igazán fontos cél az, hogy minél jobban megismerhető legyen a hazai szakemberek helyzete, az előttük álló lehetőségek, a munkájukkal kapcsolatos részletek.

Hirdetés

Manapság rendkívül sokféle informatikai és digitális munkakörben dolgoznak a szakemberek - a most indult kutatás mindannyiukról szól. Az IVSZ által összeállított kérdőívben olyan kérdésekre lehet válaszolni, amik segítenek átfogó képet kapni arról, milyen mostanában Magyarországon az IT-szakmában dolgozni. Az ötletgazdák ezért arra kérnek minden érintettet, hogy

osszák meg velünk véleményeiket, tapasztalataikat.

Miért lettél informatikus? Mi a fontosabb, a jó fizetés, a rugalmas munkavégzés vagy a fejlődési lehetőség? Az elméleti vagy a gyakorlati tudás? Külföldre mennél, vagy épp hazajönnél? Mit gondolsz a pályáról és a szakma presztízséről? A részvétel mindössze tíz percet vesz el a napodból: a kérdőív kitöltése után pedig akár meghívhatod rá munkatársaidat, vagy hasonló szakterületen dolgozó ismerőseidet is. Természetesen a válaszokat anonim módon kezelik a szervezők, az eredményekről pedig igyekszünk majd mi is beszámolni a Computerworld kézzel fogható és internetes felületein.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.