Hirdetés
. Hirdetés

Ingyenes online adattudor-tanfolyam

|

Képzési programjait az SAS rugalmas és ingyenes opciókkal bővítette, hogy a koronavírus-járvány miatt megváltozott körülmények között megkönnyítse az új ismeretek elsajátítását.

Hirdetés

Hirdetés

A rövid videóktól kezdve az interaktív online tanfolyamokig az SAS képzési kínálatában a programozással vagy a statisztikával most ismerkedő kezdők éppúgy találnak erőforrásokat, mint a haladó, magukat továbbképző szakemberek, akik a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás területén értékes szakmai minősítéseket szerezhetnek a tanfolyamok elvégzésével.

Az SAS Academy for Data Science például magas szintű adattudósképzést ad, adatkurátori, fejlett analitikai, AI- és ML-vizsgákkal. Az SAS Learning Subscription kizárólag ezen a csatornán elérhető e-learning tartalom bőséges választékát kínálja az SAS szakembereinek támogatásával, akik a tanulókat segítik a vizsgák felé vezető úton. Az SAS Customer Intelligence 360 Learning Subscription pedig kimondottan a multi-channel ügyfélélmény menedzseléséhez szükséges fejlett analitikai ismereteket adja át, és a tanfolyam elvégzését a cég digitális jelvénnyel ismeri el.

Harmincnapos ingyenes előfizetést ad most mindehhez az SAS. A legtöbb tanfolyamot a tanulók virtuális szoftverlaborokban végezhetik el, de élő, webes távoktatást is választhatnak, akik interaktív módon, az oktató személyes támogatása mellett gyakorolnának. A cég emellett olyan ingyenes képzési programokkal is szolgál, mint az SAS University Edition és a Viya for Learners.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.