Hirdetés
. Hirdetés

Iszály Mónika kapta az Év Projektmenedzsere díjat

|

A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által évente megszavazott díjat az Innobyte Zrt. azonnali fizetést megvalósító szakemberének ítélték oda.

Hirdetés

Idén huszadik alkalommal választották meg az év projektmenedzserét, melynek keretében azon szakma képviselőit jutalmazzák, akik nélkül manapság egy sikeres cég működése lényegében elképzelhetetlen. A világjárvány idején még fontosabb, hogy a vállalatoknál jól képzett, talpraesett projektmenedzserek dolgozzanak, akik képesek a vészhelyzetben is átgondolt döntést hozni, működőképes stratégiákat kidolgozni. A Projektmenedzsment Kiválóság Tábla idén az Innobyte Zrt. projektmenedzserének ítélte oda a díjat.

Hirdetés

Dr. Iszály Mónika vezetésével valósult meg az azonnali fizetés bevezetése: minden 10 millió Ft alatti egyedi tranzakció 5 másodpercen belül teljesül a nap 24 órájában. A projekt során egy teljesen új, modern megoldásokkal kialakított infrastruktúra épült ki. E módszer kidolgozása is szerepet játszhatott abban, hogy a díjat neki ítélték oda.

"A projektvezető egyik legfontosabb értéke és feladata a megfelelő projektcsapat felépítése és összetartása, mindazon feltételek biztosítása, ami ahhoz szükséges, hogy a projekttagok minél hatékonyabban és gördülékenyebben tudják elvégezni a nekik szánt feladatokat" - nyilatkozta a díjazott.

Helyezésével Iszály Mónika jogot szerzett arra, hogy képviselje hazánkat az International Project Management Association (IPMA) nemzetközi megmérettetésén, ahol több hazai szakember végzett már előkelő helyen.

A díjátadón, amelyet minden évben a Projektmenedzsment Világnapjához kapcsolódóan tart a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla, egy különdíjat is átadtak. A díjat Szabó Zsófia, a DXC Technology Magyarország Kft. projektvezetője kapta, aki a MÁV csoport vállalatirányítási folyamatait egységesítő projektet vezette. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.