Hirdetés
. Hirdetés

Jól teljesített az eBay

|

Az eBay jobb eredményeket ért el, mint várták, és a vezérigazgató lemondása is hivatalossá vált.

Hirdetés

A december 31-én véget ért negyedik negyedévben az eBay 2,18 milliárd dolláros árbevételt ért el, 461 millió dollárral többet, mint az előző év azonos időszakában. A Thomson Financial piacelemző cég korábban 2,14 milliárdra becsülte a Q4 árbevételt.

A vállalat azt is bejelentette, hogy március 31-től Meg Whitman lemond az elnöki és vezérigazgatói pozíciójáról, de megmarad az iagzgatótanácsban. A vezérigazgatói posztot John Donahue, az aukciós üzletág vezetője veszi át. Whitman 1998 tavaszán kezdte meg munkáját az eBay-nél, akkoriban a vállalat 30 alkalmazottal dolgozott, és 4,7 milliárd dollár volt az éves árbevétele. Ma világszerte 15 ezer embert alkalmaz és árbevétele megközelíti a 7,7 milliárd dollárt. John Donahue 2005 elején csatlakozott az eBay-hez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.