Hirdetés
. Hirdetés

M-fizetési szakember a Mastercardnál

|

Magyar, mobilfizetés fejlesztéséért felelős regionális vezetőt nevezett ki a MasterCard.

Hirdetés

2011 februárjától mobilfizetési szolgáltatások fejlesztéséért felelős vezetőt nevezett ki a MasterCard. Szetnics László regionális szinten irányítja a kártyatársaság mobiltelefonokon történő fizetési szolgáltatásainak piaci fejlesztését: új munkakörében Magyarországon kívül, Csehországért, Szlovákiáért, Horvátországért, Szlovéniáért és Ciprusért felel. A szakember korábban 10 évig a Telenor Csoportnál dolgozott, ahol a mobil kereskedelmi szolgáltatások (mobil vásárlás és mobil fizetés) fejlesztéséért és piaci bevezetéséért volt felelős. Többek között nevéhez kötődik az SMS alapú autópálya-matrica vásárlás, a mobil lottó szolgáltatás és a mobil parkolás fejlesztése és piaci bevezetése.

"A mobilfizetés fejlesztése stratégiai fontosságú a MasterCard számára, hiszen napjainkban a felhasználók egyre szívesebben használják a mobiltelefonjaikat internetezésre, online vásárlásra, vagy akár bolti fizetésre. Meggyőződésem, hogy a telekommunikációs piac és mobil telefonnal végezhető fizetési módszerek ismerőjeként Szetnics László nagyban segíti majd a MasterCard magyarországi és regionális munkáját" - mondta el a kinevezés kapcsán Gauder Milán a kártyatársaság regionális vezetője.

A kártyatársaság januárban tette közzé, hogy Mung-Ki Woo személyében új globális vezetőt nevezett ki a mobilfizetési divízió élére. A vezető feladata a mobilfizetéshez kapcsolódó innováció, termékfejlesztés irányítása valamint az új szolgáltatások piaci bevezetéséhez szükséges stratégia kidolgozása.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.