Hirdetés
. Hirdetés

Magyarok a MS régiós központjában

|

Debreczeni Eszter az emberi erőforrások, Deme Csaba a szerver üzletág élén csatlakozik a közép-kelet-európai vezetéshez.

Hirdetés

Vityi Pétert, Takács Pétert és Székely Tamást ketten követik a Microsoft közép-kelet-európai menedzsmentjébe. November 15-től Debreczeni Eszter tölti be a Microsoft közép-kelet-európai régióközpontjának emberi erőforrás igazgatói posztját. Az új régiós vezető januártól a müncheni központból végzi munkáját, ahol összesen 150 beosztottért felel majd. A szakember a Passau-i Egyetemen részesült BA képzésben, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett MBA képesítést.

Debreczeni Eszter négy éve csatlakozott a Microsoft csapatához emberi erőforrás igazgatóként. Ebben a pozíciójában sikeresen járult hozzá az új munkatársak szervezetbe való beilleszkedéséhez és a tavalyi ügyvezető-váltást követően, a Drajkó László által vezetett csapat építéséhez - áll a cég sajtóközleményében. A Microsoftot megelőzően a PepsiAmericas-nál töltötte be a közép-kelet-európai képzési és szervezetfejlesztési igazgatói pozíciót, előtte pedig HR igazgatóként dolgozott a DHL-nél, szervezetfejlesztési tanácsadóként a Manmore Consultingnál, illetve HR menedzserként a TakarékBanknál.

Deme Csabát november 1-jével nevezték ki a Microsoft közép-kelet-európai szerver üzletágának igazgatójává, aki így a jövő év első felében teszi át székhelyét a müncheni központba. A közgazdász végzettségű szakember három évet töltött el a Microsoft marketing igazgatói székében. Fontos szerepet játszott, az üzletágvezetőkkel együttműködve, az integrált sales és marketing stratégia kiépítésében.

Deme Csaba a Microsoft előtt 2 és fél évet töltött az Albacomp értékesítési és marketing igazgatói pozíciójában, azt megelőzően pedig az Oracle-nél dolgozott 7 éven keresztül különböző értékesítési és marketing pozíciókban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.