Hirdetés
. Hirdetés

Megtalálta új pr vezetőjét a Magyar Telekom

|

Kovács Ildikót nevezték ki a Magyar Telekom társasági pr igazgatójának február 1-jével. A szakember mától a csoportszintű pr igazgatóság vezetőjeként irányítja a távközlési cég külső és belső kommunikációs tevékenységét.

Hirdetés

Kovács Ildikó 41 éves, a budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Több mint 17 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a vállalati kommunikáció, a márkamenedzsment és a társadalmi felelősségvállalás terén. 1998-tól az Intercom marketing és kommunikációs igazgatója volt, majd 2004-től az E.ON Hungária kommunikációs és márkamendzsment vezetője lett, 2008-tól pedig az E.ON Csoport németországi központjában a cég nemzetközi vállalati kommunikáció szakterületén belül Corporate Brand igazgatóként dolgozott.

Az MTelekom indoklása szerint az új pr vezető az energia-, média- és szórakoztatóipari szolgáltató cégek kommunikációs vezetőjeként, hazai és nemzetközi multinacionális környezetben szerzett sokrétű tapasztalatait eredményesen hasznosíthatja a Magyar Telekom külső és belső kommunikációjának irányításában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.