Hirdetés
. Hirdetés

Megújult partnerkapcsolati stratégia az XAPT-nál

|

Dedikált vezető foglalkozik a partnerkapcsolatok erősítésével.

Hirdetés

XAPT Hungary Kulcsár Melinda
XAPT Hungary Kulcsár Melinda

Az XAPT Hungary Kulcsár Melindát nevezte ki partnerkapcsolati igazgatójának. A szakember 2005 óta dolgozik a vállalatnál, korábban a Microsoft Dynamics NAV üzletág vezetőként, illetve termékmenedzserként tevékenykedett. Az idén létrehozott pozíció a vállalat megújult partnerkapcsolati stratégiáját támogatja.

„Ügyfeleinknél naponta tapasztaljuk a komplex megoldások iránti igényt, így elkerülhetetlen hogy az egyes területek specialistái összefogjanak, és együtt kínálják a legjobb megoldást. Partnerkapcsolati stratégiánkat erre a szemléletmódra alapozva terveztük meg, és segítségével tudatosan keressük az együttműködési lehetőségeket.” – nyilatkozta Kulcsár Melinda.

Ezzel összhangban Kulcsár Melinda feladata az XAPT partnerkapcsolatainak szélesítése és kiépítése, az üzleti lehetőségek felkutatása, valamint a vállalat piaci ismertségének növelése lesz. A szakember a partnercégekkel együttműködve segíteni fogja a megfelelő kiegészítő termékek és szolgáltatások integrálását a vállalat már meglévő portfóliójához.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.