Hirdetés
. Hirdetés

Mester Sándor vezeti a Computerworld üzletágat a Project/029-nél

|

Május másodikától Mester Sándor irányítja a Computerworld márka köré épített nyomtatott és online kiadványok, valamint rendezvények üzletágát és ő a főszerkesztője a Computerworldnek is.

Hirdetés

A vállalati informatikával foglalkozó Computerworld termékcsalád egyik erőssége a Project/029 cégnek, amely exkluzív licenc partnere hazánkban az amerikai IDG infokommunikációs kiadóvállalatnak.



Mester Sándor életműdíjas informatikai újságíró, aki pályája során volt már főszerkesztője a Computerworldnek (1990-től 1997-ig). A laptól való távozása után ügyvezető igazgatóként vezette a Scala ECE Hungary céget, majd Brüsszelben irányította az ETIS nemzetközi informatikai-távközlési szövetség központi irodáját. 2001 és 2007 között a Origo portálnál dolgozott, ahol az utolsó 4 évében a hirdetési igazgatói posztot töltötte be és munkatársaival megnégyszerezte az [origo] portfólió hirdetési bevételeit. 2007 februárja óta független tanácsadóként tevékenykedik.

„Sándor a hazai infokommunikációs ipar és média állócsillaga, akinek az a feladata, hogy új lendületet adjon a Computerworld márkával fémjelzett üzletágnak. Az infokommunikációs iparág a gazdasági válság ellenére folyamatosan növekszik Magyarországon is, és hiszünk abban, hogy innovatív és minőségi tartalmakkal a Computerworld is részesedhet e bővülésből” – mondta Virágh Márton, a Project/029 ügyvezető igazgatója.

„Folyamatosan változik az a környezet, amelyben a Compterworldnek érvényesülnie kell. A professzionális olvasó elvárása azonban változatlan: munkájában hasznosítható, minőségi tartalmakat akar olvasni. Bízom benne, hogy a Computerworld életének most kezdődő új fejezete sikeres lesz” – mondta Mester Sándor, a Computerworld üzletág vezetője, főszerkesztő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.