Hirdetés
. Hirdetés

Milyen kérdést intéznék a miniszterekhez, ha képviselő lennék?

|

Az Országgyűlés és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázatot hirdet gyermekintézmények számára a Gyermekek Világnapja alkalmából.

Hirdetés

Hirdetés

A nyertes gyermekek részt vehetnek ősszel a IX. Gyermek- és Ifjúsági Országgyűlés ülésén a Parlamentben. Pályázni egyénileg, illetve 20 fős csapatokkal lehet, 8-18 év közötti gyerekek, fiatalok részvételével.

A pályázat formája: a tervezett kérdések leírása és azok indoklása, legalább. egy A4-es oldal terjedelemben, elektronikus vagy postai úton benyújtva.

A pályázat beérkezési határideje: 2019. június 3., éjfél, jelige: "Ha képviselő lennék…"

Postacím: 1066 Budapest, Teréz krt. 24., e-mail: wendler.baross@gyermekmento.hu

A nyertesek kiértesítési határideje: 2019. szeptember 9.

Csak azok pályázzanak, akik a korábbi években még nem vettek részt ezen az eseményen. A pályázatokkal kapcsolatos részletes információ a www.gyermekmento.hu weboldalon található.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.