Hirdetés
. Hirdetés

Nádori az MTE élén

|

Nádori Péter, az [origo] főszerkesztője lett a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének elnöke. Nádori a konkurens hírportál, az Index munkatársát váltja az MTE élén.

Hirdetés

Nádori újonnan csatlakozott az MTE-hez, amelynek elnökének választották. Elődje, az indexes Gerényi Gábor, az egyesület alapítója tovább folytatja munkáját a szervezetnél.

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete 2001-ben alakult önszabályozó testület, amelyet a hazai internetes tartalomszolgáltatók - köztük az Index és az [origo] - hoztak létre annak érdekében, hogy a tartalomszolgáltatók egyeztetett és szakmailag megalapozott állásfoglalásokkal, és az önszabályozás eszközeivel járuljanak hozzá a hazai internetes piac fejlődéséhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.