Hirdetés
. Hirdetés

Női igazgatókat nevezett ki a PwC

|

Új igazgatókat nevezett ki októbertől a PwC Magyarország. Mindhárman a könyvvizsgálati üzletágat erősítik.

Hirdetés

Erőss Dóra 2004 óta dolgozik a PwC Magyarországnál, ahol elsősorban vállalati kockázatkezelési tanácsadási szolgáltatásokkal foglalkozik, valamint az energiaszektorban működő magyar és külföldi tulajdonú társaságok könyvvizsgálatában vesz részt. Az elmúlt években Kazahsztánban és Ausztráliában szerzett tapasztalatot szintén a PwC hálózatában kockázatkezelési-tanácsadás és könyvvizsgálati területeken. Dóra képesített belső ellenőr (CIA), valamint tagja a Belső Ellenőrök Nemzetközi Szervezetének (IIA). A könyvvizsgálat terén a Magyar Könyvvizsgáló Kamara bejegyzett könyvvizsgáló tagja, továbbá nemzetközileg elfogadott könyvvizsgáló képesítéssel (ACCA) is rendelkezik. Mindennapi feladatai mellett karrier-tanácsadással és tréningekkel foglalkozik. Dóra elkötelezett támogatója a munkahelyi sokszínűség és a nemek közötti egyenlőség megteremtésének.

 

Bankok és biztosítók

Könczöl Enikő okleveles könyvvizsgáló, 1998-ban csatlakozott a PwC-hez. Aktuárius posztgraduális diplomával is rendelkezik. 2010 januárjában tagja lett a PwC közép- és kelet-európai számviteli tanácsadói csapatának, melynek keretében bankok és biztosítási cégek számára nyújt segítséget a nemzetközi beszámolási sztenderdekkel kapcsolatban az egész régióban. 2011 és 2013 között kétéves kiküldetésen vett részt Londonban a PwC globális IFRS tanácsadó csapatánál, ahol már globális szinten is foglalkozhatott a PwC ügyfeleivel. Regionális munkái mellett Enikő jelentős magyarországi ügyfeleket könyvvizsgál a pénzügyi és biztosítási szektorból, mind az IFRS, mind pedig a helyi beszámolási sztenderdek alapján. Mindemellett két kisgyerek édesanyja. Szabadidejében szívesen fut, kerékpározik, túrázik vagy utazik családjával.

 

Járműipari vállalatok

Lett Kornélia magyar és nemzetközi (ACCA) könyvvizsgálói képesítéssel rendelkezik. Az egyetem elvégzése után a PwC elődjénél, a Price Waterhouse könyvvizsgálati osztályán kezdte szakmai pályafutását. Szakterülete a járműipari vállalatok, valamint német, svájci, osztrák hátterű társaságok számára nyújtott könyvvizsgálat és tanácsadás. Ügyfelei közé az ország számos pontján különböző iparagákban tevékenykedő magyar és külföldi tulajdonú vállalatok tartoznak. Karrierje során a dél-afrikai és a dubai PwC-nél is dolgozott. Kornéliának meghatározó szerepe volt továbbá a PwC győri irodájának felépítésében és irányításában. Szabadidejét családjával együtt úszással, olvasással, valamint utazással tölti.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.