Hirdetés
. Hirdetés

Sharp: az első nem japán csúcsvezető

|

Paul Molyneux-t választották a Sharp Europe új vezérigazgatójává.

Hirdetés

Paul Molyneux az első nem-japán vezetőként került be a Sharp Corp. vállalat igazgatói tanácsába. Vezérigazgatóként Molyneux vezeti a jövőben a Sharp Electronics Europe GmbH-t, illetve általános igazgatói és elnöki tisztséget is betölt a világcég európai vállalatánál. Paul Molyneux gyors karriert futott be a Sharpnál, ahol az elmúlt hét év során különböző felsővezetői pozíciókat töltött be értékesítési és műveleti területeken. Vezérigazgatói kinevezése előtt Molyneux a Sharp Europe operatív igazgatói posztját töltötte be.

Sharp, Paul Molyneux
Sharp, Paul Molyneux

„Nagy megtiszteltetésként és nagy lehetőségként ér vezérigazgatói kinevezésem, amelyet büszkén fogadok el. Teljesen tudatában vagyok annak, hogy mekkora felelősség társul a feladathoz, amelybe teljes odaadással vetem bele magam. Biztos vagyok benne, hogy a tehetséggel és tudással, amely Európában a vállalat rendelkezésére áll, olyan önfenntartó vállalkozást vagyunk képesek létrehozni, amely hosszútávon további növekedésre képes és biztosítja a vállalat jövőjét a régióban" - vázolta fel vízióját az újonnan megválasztott vezérigazgató.

Molyneux üzenete a piac és a Sharp vásárlói számára az, hogy egy agilis, piacorientált, a vásárlói szükségletekre gyorsan reagálni képes vállalatot kíván építeni. Az európai ág korábbi vezérigazgatója, Hiroshi Sasaoka a Sharp közel-keleti és afrikai ágának általános igazgatói, illetve elnöki posztjait tölti be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.