Hirdetés
. Hirdetés

Soft-skill igények az IT-ban

|

A szakmai felkészültség nem elég.

Hirdetés

Munkaerő-felvételnél nem csak a technológiai tudásra, de az úgynevezett soft-skillekre, és az érzelmi intelligenciára is nagy hangsúlyt fektetnek a kiválasztáskor a tech-szektorban, áll a Randstad Technologies kutatásában.

Hirdetés

Az álláshirdetések elemzéséből kiderítették, hogy a lehetséges jelölteknek magabiztosnak kell lenniük, és fontos, hogy képesek legyenek megfelelő társas kapcsolatokat kialakítani valamint együtt érezni másokkal.

A csapatjátékosok előnyben vannak - állítja a kutatás, kiemelve, hogy a munkaadók kétharmada olyan alkalmazottakat keres, akik képesek hatékonyan együttműködni a kollégákkal. A jó kommunikációs készség szintén fontos, akárcsak a szervezőkészség.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.