Hirdetés
. Hirdetés

Szabó Márton lett a Kulcs-Soft termékfejlesztési vezetője

|

Az iWiW társalapítója és ügyvezetője is volt a szakember.

Hirdetés

2023 májusától Szabó Márton tölti be a magyar piac egyik jelentős szoftvercége, a kkv-k számára ügyviteli, könyvelési és bérszámfejtési szoftvermegoldásokra specializálódott Kulcs-Soft termékfejlesztési vezetői pozícióját.

Hirdetés

A szakember neve összekapcsolódik a leglátogatottabb magyar fejlesztésű közösségi oldallal, az iWiW-vel, amelynek társalapítója és ügyvezetője is volt. Részt vett a hazai piac egyik legelső fintech startupjának, a Personal Finance Manager szolgáltatást nyújtó Koinnak a megalapításában, ezen kívül az integrált kommunikációval és digitális fejlesztésekkel foglalkozó Mitonál stratégiai tanácsadóként is számos kiemelt pénzügyi, telekommunikációs- és média ügyfelet érintő projektben vállalt aktív szerepet.

Termékfejlesztési vezetőként elsődleges feladata a Kulcs-Soft szolgáltatási portfóliójának erősítése új és innovatív felhőalapú megoldásokkal, valamint a termékek és szolgáltatások további hibrid megoldásokkal való támogatása, bővítése.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.