Hirdetés
. Hirdetés

Személyi hírek

|

A napokban több vállalati személyi változásról is hírt kaptunk, az alábbiakban a legfrissebbek közül válogattunk.

Hirdetés

2008. március 1-jétől Ambrus Zsolt tölti be az LLP Budapest ügyvezetői pozícióját. A közgazdász végzettségű szakember korábban a Microsoft Dynamics üzletágvezetőjeként tevékenykedett. Pályafutását az LLP Csoport budapesti irodájában fogja folytatni. A szakember 2003 óta dolgozott a Microsoft Magyarországnál, kezdetben a Business Solutions kereskedelmi és partnermenedzsment csoportját vezette.

Miután 2007-ben őt nevezték ki a Microsoft Dynamics üzletágvezetőjének, tagja lett a divízió regionális menedzsmentjének is. A Microsoft Magyarországhoz való csatlakozása előtt többek között az Oracle tanácsadójaként, később pedig az alkalmazás üzletág vezetőjeként szerzett szakmai tapasztalatot. Diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Az LLP Budapest ügyvezetőjeként a csoport magyarországi stratégiájáért, forgalmazott termékeinek és szolgáltatásainak szakmai irányításáért lesz felelős.

ambrus_zsolt_llp2.jpg
Ambrus Zsolt

Strausz János tölti be a Sun Microsystems partnerkapcsolati igazgatói posztját 2008. január 15-től. A 35 éves szakember a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, marketing szakirányon szerezte diplomáját. Az elmúlt két évben a Cisco Systems Magyarország Kft. partnerkapcsolati vezetője volt. Strausz János ezt megelőzően az Oracle Magyarországnál töltött be különböző vezetői pozíciókat, majd az egészségügyi informatikában dolgozott, kereskedelmi és marketingvezetői pozícióban.

strausz_janos_sun2.jpg
Strausz János

2008. április 1-jétől Diego Galli veszi át a Vodafone Magyarország pénzügyi igazgatói feladatait. Diego Galli a Tervezési és Ellenőrzési Osztály vezetőjeként kezdte pályafutását a Vodafone Olaszországnál, majd a Vodafone SEMEA (Dél-Európa, Közel-Kelet és Afrika) régió főkönyvelőjeként tevékenykedett, ezt követően pedig 2004-től főkontrollerként ismét a Vodafone Olaszországnál dolgozott. A jelenleg megbízott igazgatóként tevékenykedő Muriel Anton, a Vodafone csehországi pénzügyi igazgatója rövid átmeneti időszak után ismét Csehországra összpontosít majd.

diego_galli_vodafone2.jpg
Diego Galli

Bihari Balázs - a magyar Avnet Technology Solutions Kft. cégvezetője és a cég kelet-európai pénzügyi igazgatója - látja el januártól az olaszországi leányvállalat gazdasági igazgatói feladatait is. Bihari Balázs 2001-ben csatlakozott az Avnet Technology Solutions csapatához kelet-európai pénzügyi igazgatóként a cseh, lengyel és a magyar Avnet leányvállalatok gazdasági irányításának felelőseként. A pénzügyi igazgató jelenlegi pozíciójában öt országban irányítja az Avnet Technology Solutions gazdasági folyamatait: Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, és Magyarországon felel a pénzügyi menedzsmentért.

A menedzser az olasz cég gazdasági vezetése mellett továbbra is felelős marad a kelet-európai régióért, és a magyar leányvállalat pénzügyi irányításáért. Az Avnet magyarországi leányvállalatát pedig Bartha Péter vezeti továbbra is ügyvezető igazgatóként.

bihari_balazs_avnet2.jpg

Bihari Balázs

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.