Hirdetés
. Hirdetés

Személyi hírek

|

Az Adobe és az Interoute is új vezetőt nevezett ki az EMEA régióba.

Hirdetés

Jan Louwes (képünkön) csatlakozott az Interoute-hoz. A telekommunikációs szakember a Forrester Research alkalmazottjaként az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet, Afrika) értékesítési tevékenységéért felelt; az Interoute alelnökeként szintén az értékesítés, valamint a marketing fog a felügyelete alá tartozni. Több mint 18 évre visszanyúló információtechnológiai tapasztalattal rendelkezik a stratégiai és pénzügyi tervezés, az értékesítés, az ügyfélkapcsolat-menedzsment, illetve az üzletfejlesztés területén.

Számos nagyvállalati és nagykereskedelmi vezető pozícióban dolgozott a KPN-nél és a KPNQwest-nél; 2002 és 2005 között az adatkommunikációs üzletág és az értékesítést támogató szervezetek tartoztak alá. Louwes feladata az Interoute évről évre növekvő értékesítési eredményeihez való hozzájárulás lesz. Az AT&T Üzleti Kommunikációs Szolgáltatások üzletágában különböző vezető pozíciókat töltött be, például 3 évig az Egyesült Államokban dolgozott az AT&T-nél és az AT&T-Unisource-nál. Ezt megelőzően 7 évig az ABN AMRO alkalmazottja volt, ahol többek között az általános és nagyvállalati terület pénzügyeiért felelt.

Az Adobe Systems EMEA regionális alelnökké nevezte ki Stephan Van Hercket. A londoni központból Van Herck felel majd azért, hogy az egész EMEA régióban növelje az Adobe ügyfélközpontúságát, és fokozza a vállalat növekedését minden üzletágában. Mielőtt az Adobe-hoz került, Van Herck az IBM-nél az EMEA térség vállalati tartalomezelésért felelős alelnök volt, és kulcsszerepet játszott az IBM által felvásárolt FileNet sikeres integrálásában. Mielőtt az IBM a FileNetet felvásárolta, a FileNetnél az EMEA műveletekért felelős alelnök volt. Van Herck felső vezetői beosztásokat töltött be a Wang Softwarenél és az Eastman Kodaknál, és több európai központtal rendelkező üzletág elnök-vezérigazgatója is volt. A belgiumi Louvain-La-Neuve Egyetemen számítástudományból szerzett diplomát. Fritz Fleischmann, aki idáig megbízottként kiemelkedően irányította az EMEA kereskedelmet, tovább folytatja munkáját az EMEA Központi Kereskedelmi Régiójának ügyvezető igazgatójaként.

Február 11-től új kereskedelmi igazgatója van a CHS Hungary Kft.-nek, Barlavits Péter személyében. A szakember diplomáját az Oxford Brookes University üzleti karán szerezte 1998-ban, és az OKI Systems Magyarország Kft.-től igazolt a 36 milliárd forintos forgalmat lebonyolító informatikai disztribútorhoz. Barlavits a CHS kereskedelmi stratégiájának kidolgozásáért és a teljes kereskedelmi tevékenység irányításáért lesz felelős. Barlavits jelentős sikereket ért el az OKI-nál: a márkanév megerősítése mellett tevékenységének köszönhetően tartósan 1 milliárd forint fölé emelkedett az OKI forgalma; összességében megerősítette az OKI pozícióit a hazai piacon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.