Hirdetés
. Hirdetés

Tapasztalt IT-szakember érkezik a BKK-hoz új vezérigazgató-helyettesnek

|

Korábban több jelentős hazai pénzintézet felsővezetője és tanácsadója volt.

Hirdetés

Szarka Zsolt személyében új vezérigazgató-helyettes kezdi el munkáját a Budapesti Közlekedési Központban. A szakember 2021. április 1-től látja el feladatait a közlekedésszervező társaságnál.

Szarka Zsolt sokéves nagyvállalati felsővezetői tapasztalattal rendelkezik, amelyeket az OTP Bankcsoportnál, az FHB csoportnál és a Magyar Postánál szerzett. Kiemelten foglalkozott komplex IT-rendszerek bevezetésével, összefüggő projektek irányításával.

Hirdetés

A szakember olyan kompetenciákkal rendelkezik, amelyek elengedhetetlenek a Budapesti Közlekedési Központ stratégiájának megvalósításához - tájékoztatta lapunkat a BKK.

Fendrik László, a társaság korábbi megbízott vezérigazgatója 2021 januárja óta helyettesként látta el a rá bízott feladatokat, főképp üzleti tervezéssel foglalkozott. Szakmai tudásának és lelkiismeretes hozzáállásának köszönhetően egy nagyon nehéz és bizonytalan időszakban biztosította a BKK számára a stabil működést, számos kezdeményezése megalapozta a társaság jövőképét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.