Hirdetés
. Hirdetés

Távozik a Borland vezére

|

A VMware-hez igazol át a Borland Software vezérigazgatója. A Borland egyúttal 15 százalékos leépítést is bejelentett.

Hirdetés

Tod Nielsen (képünkön) 2005 novembere óta volt a Borland elnök-vezérigazgatója. Hamarosan ő foglalja el a VMware-nél nemrég létrehozott operatív igazgatói posztot. Az új pozíció létrehozásával a vállalat Paul Maritz elnök-vezérigazgató munkáját akarja tehermentesíteni, hogy több időt fordíthasson a termékstratégia kidolgozására és a termékfejlesztésre. Nielsen helyét Erik Prusch, a Borland eddigi pénzügyi igazgató veszi át.

Közben a Borland jelentős átszervezésen megy keresztül, melynek során 130 alkalmazottat bocsátanak el. A leépítést várhatóan 2009 első negyedévében hajtják végre. A vállalat 38,5-40 millió dollár árbevételre számít 2008 negyedik negyedévében.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.