Hirdetés
. Hirdetés

Távozik az Avaya vezetője

|

A távközlési és hálózati eszközöket gyártó vállalat elnök-vezérigazgatója egészségügyi okokra hivatkozik.

Hirdetés

Lou D'Ambrosio (képünkön) két éve érkezett az Avaya élére. Hétfőn rövid közleményben jelentette be távozását, amelyben egészségügyi okokra hivatkozott, ezek jellegét azonban nem részletezte. Az elnök-vezérigazgató a vállalat igazgatótanácsi helyéről is lemond, de tanácsadóként továbbra is kapcsolatban marad a céggel.

D'Ambrosio korábban 16 évig az IBM-nél dolgozott, majd az Avayához igazolt át, ahol előbb a Global Services üzletágat vezette, majd a globális kereskedelmi és marketing tevékenységért felelős elnöki pozíciót vette át, mielőtt kinevezték elnök-vezérigazgatóvá. Utódáról még nincs döntés, átmenetileg Charles Giancarlo, a Silver Lake Partners befektetési csoport ügyvezető igazgatója tölti be a pozíciót. A befektetési vállalat tavaly vásárolta meg az Avayát a Texas Pacific Group-pal együtt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.