Hirdetés
. Hirdetés

Távozott az S&T Unitis marketingigazgatója

|

A cég marketing- és kommunikációs ügyei július 1-től Nagy Zsolt ügyvezető igazgató irányítása alá tartoznak.

Hirdetés

Július 1-től Kovács Lajos marketingigazgató megbízása megszűnt az S&T Unitis Magyarország Kft.-ben; a marketing és kommunikációs ügyek Nagy Zsolt ügyvezető igazgató irányítása alá tartoznak - tette közzé az S&T Unitis .

Az S&T Unitis Magyarország Kft. hálózati, IT-biztonsági és adattárolási rendszerektől, az integrált vállalatirányítási megoldásokon át, egészen a mérnöki tervező szoftverekig, testreszabott standard megoldásokat és egyedi fejlesztéseket készít közép- és nagyvállalatok, állami intézmények részére. A vállalat - elődcégeivel együtt - több mint tizenöt éve működik a hazai és nemzetközi informatikai szolgáltató piacon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.