Hirdetés
. Hirdetés

Technológiai vezetőt igazolt a Quadron

|

Februártól Szekeres Balázs információbiztonsági szakember erősíti a magyar QUADRON Kibervédelmi Kft. csapatát. A szakértő több mint 20 éves IT-biztonsági tapasztalattal rendelkezik, korábban a Nemzeti Hálózatbiztonsági Központnál és az Erste Banknál is dolgozott vezetőként. A QUADRON-nál nemcsak a mérnöki csapat irányításáért, hanem a technológiai szolgáltatások és termékek fejlesztéséért is felel majd, hazai és nemzetközi piacokon egyaránt.

Hirdetés

Hirdetés

Szekeres Balázs a Könnyűipari Műszaki Főiskolán végzett biztonságtechnikai mérnökként és biztonságszervezőként, majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett bankinformatikai szakmérnöki diplomát. Karrierjét az Ernst and Young-nál kezdte vezető tanácsadóként. 

Ezután dolgozott többek között a Nemzeti Hálózatbiztonsági Központnál, ahol műszaki igazgatóként részt vett egy nemzetközi szinten beágyazott és elismert kibervédelmi központ (CERT-Hungary) létrehozásában és sikeres működtetésében - eddigi karrierje során erre a projektre a legbüszkébb. Pályafutását a NISZ-nél (Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.) folytatta informatikai biztonsági igazgatóként, később pedig az Erste Bank információbiztonsági vezetőjeként, egy közel 20 fős csapatot irányítva felelt a vállalat információ- és kiberbiztonságáért. 

A QUADRON-nál a mérnöki csapat vezetése és a technológiai stratégia továbbfejlesztése mellett a területhez kapcsolódó szolgáltatások - például a sérülékenység-vizsgálatok, QSOC és QSOS szolgáltatások -, valamint a termékek és a cég demóközpontjának fejlesztése lesz a fő feladata. Mindezt szoros együttműködésben végzi majd a vállalat tanácsadási üzletágával és annak vezetőjével, Solymos Ákossal. Mivel a magyar cég nemcsak itthon, hanem 5 másik országban is aktív, projektjeit a nemzetközi és hazai színtéren egyaránt kell majd koordinálnia.

Balázs szabadidejében szívesen horgászik és vitorlázik, valamint sosem hagyja ki fia jégkorongmérkőzéseit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.