Hirdetés
. Hirdetés

Tim Schaaff visszavonul a Sony Network Entertainment éléről

|

Bár Schaaff december 31-től nem folytatja a munkát a jelenlegi formában, továbbra is az igazgatótanács tagja marad.

Hirdetés

Tim Schaaff, a Sony Network Entertainment jelenlegi ügyvezetője idén december 31-én elhagyja a céget, ezzel visszavonul jelenlegi tisztségéből. Január 1-től a Sony Computer Entertainment jelenlegi elnöke és ügyvezetője, Andrew House veszi át a helyét, és így a Sony Network Entertainment működtetését. A Sony tájékoztatása szerint ugyanakkor Schaaff továbbra is a Network Entertainment igazgatótanácsának a tagja marad.

A vállalat játékpiacon betöltött szerepében a Sony Network Entertainment divízió egyre fontosabb szerepet tölt be. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználók zenékhez és letölthető videókhoz férjenek hozzá, de szintén ez az otthona a Sony videojáték-áruházának is.

Schaaff 2005-ben csatlakozott a Sony-hoz. Előtte az Apple-nél dolgozott, ahol a QuickTime médialejátszó fejlesztésében segédkezett. A Sony-nál az volt a feladata, hogy a vállalatnál szórakoztatási célú szolgáltatásokat vezessen be. Mióta a Sony-t Kazuo Hirai idén átvette, az ügyvezetők folyamatosan váltják egymást. Mindez egy széles stratégia része, amelyre Hirai "One Sony" fedőnévvel hivatkozott - a cég csupán néhány alapterületre akar fókuszálni, például a játékokra és a képfeldolgozásra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.