Hirdetés
. Hirdetés

Új country sales manager a Tech Data-nál

|

Az elmúlt 24 évben az IBM, a Microsoft és az Intel magyarországi csapatát erősítő és a Fujitsu Hungary-t két évig ügyvezetőként irányító, az IVSZ munkáját tíz éven át elnökségi tagként, több esetben alelnökként segítő Gacsal József 2021. június 1-jével vette át a country sales manager pozíciót a Tech Data-nál a nyugdíjba vonulása miatt távozó Szegvári Jánostól.

Hirdetés

2021. június elsejétől Gacsal József a Tech Data magyarországi country sales managere. Az 55 éves mérnöki és informatikusi végzettséggel rendelkező szakember 1998 és 2003 között marketingvezetői pozíciókban dolgozott az IBM és a Microsoft magyarországi leányvállalatánál, majd az Intel Hungary-nél töltött 12 évet, ahonnan a közoktatás, valamint egyes telekommunikációs cégek és pénzintézetek digitális transzformációjában jelentős szerepet vállalva nagyvállalati üzletfejlesztési igazgatóként távozott, átvéve két évre a Fujitsu Hungary irányítását ügyvezető igazgatóként.

Gacsal József az utóbbi években a kiberbiztonság területére fókuszálva csatlakozott szakértőként a Forte Communications csapatához, majd egy új-zélandi feltörekvő startuphoz, a Security Lit-hez.

"Nagy örömmel csatlakoztam a Tech Data-hoz, mely a szokványostól eltérő disztribútori tevékenységével rendkívül eredményesen működik. A Tech Data-nál olyan új üzletágakat és szolgáltatásokat fejlesztünk, mint az emelt szintű mérnöki támogatás, a partner üzletfejlesztés, az adat és információ biztonság vagy az IoT és adatanalitika. Készen állunk az olyan új technológiák és kezdeményezések meghonosítására és támogatására, mint az 5G vagy az Ipar 4.0, saját megoldáscsomagjaink pedig segítenek az ezeken a területeken elinduló partnereinknek a kezdeti nehézségek legyőzésében. Ha ezekhez hozzávesszük a Tech Data finanszírozást és azt, hogy raktár nélkül dolgozunk, akkor érthető, hogy hogyan lesz vállalatunk egy nem szokványos, de nagyon hatékony disztribútor" - mondta el Gacsal József.

A kétgyermekes szakember aktív NB2-es rögbijátékos és az öregfiúk válogatott keretének tagja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.